Såret over anklagene

J-Lo hevder det er løgn at hun fikk vaskehjelpen, som ba om autograf, sparket.

LEI SEG: Jennifer Lopez fortviler over ryktene om at hun oppfører seg som en diva. Her med sin 18 år yngre kjæreste Casper Smart.
LEI SEG: Jennifer Lopez fortviler over ryktene om at hun oppfører seg som en diva. Her med sin 18 år yngre kjæreste Casper Smart. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken stod vaskehjelpen Pray Dodaj, som jobbet på luksushotellet Melia i Düsseldorf i Tyskland, fram og fortalte at hun hadde fått sparken etter å ha bedt Jennifer Lopez (43) om autografen i arbeidstiden. 

Nå slår Hollywood-stjernen sterkt tilbake.

- Kom igjen. Jeg trodde dere kjente meg bedre enn som så. Jeg hørte først om dette på Twitter, og jeg ville aldri få noen sparket fordi de ba om en autograf. Jeg er såret, skriver hun på Twitter. 

Ifølge TMZ.com bekrefter også kilder nær Lopez dette til nettstedet. De sier at det skal ha vært en hendelse involvert en vaskehjelp, men at det hadde ikke noe med en autograf å gjøre. Vaskehjelpen skal derimot ha kommet uanmeldt inn på sangfuglens rom, og ut av bekymring for J-Los sikkerhet fjernet livvaktene hennes den ubudne gjesten umiddelbart.

I etterkant skal hotellmanagmentet ha forsikret Lopez at ingen mistet jobben som følge av opptrinnet, men vaskeselskapet hotellet bruker har plassert den aktuelle vaskehjelpen på et annet hotell.

- Jennifer gjør alltid hva hun kan for å hilse på fansen sin, i tillegg til å stoppe og signere autografer og si hei til hotellbetjening, sier Lopez talsmann til nettstedet. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jennifer Lopez i sexy ny trailer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer