PÅ RØD LØPER: Sarah Palin var tydelig stolt over å kunne dele klær med sin unge datter. Foto: All Over Press
PÅ RØD LØPER: Sarah Palin var tydelig stolt over å kunne dele klær med sin unge datter. Foto: All Over PressVis mer

Sarah Palin (51) raidet datterens klesskap

Kledd opp i datterens klær fra topp til tå.

SEOGHØR.NO: Den kontroversielle republikanske politikeren Sarah Palin (52) overrasket publikum med å stille opp i en fem år gammel kjole, da hun søndag gjestet 40-årsjubileumet til Saturday Night Live.

Palin ankom TV-studioet i New York i en hvit glitrende minikjole og et par svarte sko, og avslørte raskt at hun ikke hadde gått til innkjøp av et nytt antrekk for anledningen.

Hun hadde nemlig blitt kledd opp av datteren Bristol Palin (24), som blant annet er kjent fra den amerikanske versjonen av «Skal vi danse».

- Alt jeg har på meg er Bristol sine ting. Vesken og kjolen er noe hun beholdt etter deltagelsen i «Dancing With the Stars», men skoene måtte jeg betale et depositum for før jeg fikk låne dem, sa hun lattermildt til UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

SOM MOR SÅ DATTER: Sarah Palin hadde ingen problem med å komme inn i sin 29 år yngre datters kjole. Bildet av Bristol Palin i samme antrekk er tatt for fem år siden. Foto: All Over Press
SOM MOR SÅ DATTER: Sarah Palin hadde ingen problem med å komme inn i sin 29 år yngre datters kjole. Bildet av Bristol Palin i samme antrekk er tatt for fem år siden. Foto: All Over Press Vis mer

De svarte åpne skoene var nemlig av det eksklusive merket Christian Louboutin.

- Bristol sa til meg: «Mamma, disse skoene har rød såle. Du kan låne dem, men ødelegger du dem, så må du betale», lo Palin til nettstedet.

Bristol, som i 2008 fikk enorm medieoppmerksomhet da det ble kjent at hun var blitt gravid bare 17 år gammel, brukte selv den hvite minikjolen under «White House Correspondents’ Association»-middagen i 2011.

Sarah Palin var den første kvinnen som noensinne ble guvernør i Alaska, før hun ble verdenskjent som John McCains noe overraskende visepresidentkandidat i 2008.

LES OGSÅ: Bristol Palin forfølges av giftesyk mann