Sarah Jessicas venn tatt for nasking i Norge

Nobel-vertinnens følge ble stoppet av sikkerhetsvaktene på Gardemoen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sarah Jessica Parker (47) var godt kledd mot vinterkulden, da hun onsdag forlot Norge etter å ledet gårsdagens Nobelkonsert sammen med Hollywood-kollegaen Gerard Butler.

Men ifølge VG gikk ikke avreisen uten problemer, da en kvinne i Nobel-vertinnens følge ble stanset av sikkerhetsvaktene og bedt om å åpne vesken sin.

Der fant de et par solbriller, som var tyvegods.

Episoden førte til at Sarah Jessicas direktefly til New York, som skulle gå 11.15, ble utsatt til 12.10, skriver avisen.

Politiadvokat Jon Letnes sier det ble skrevet ut et forelegg og gitt en bot på 8000 kroner til kvinnen, som ble tatt for tyveriet.

Skrøt av Norge
Sarah Jessica, som har tilbragt to døgn i Norge etter at hun ankom mandag morgen, la ikke skjul på at hun var imponert over Oslo, da hun møtte pressen tirsdag.

Parker innrømmet blant annet at hun hadde kost seg med en kebab på gatekjøkkenet Bislett Kebab House, og også smakt på gravlaks.

- Kebaben var kjempegod.

- Kebaben var ikke da jeg skulle vært på banketten, bare for å understreke det. Det var en to timers pause før banketten, sa hun med et smil på pressekonferansen tirsdag.

Sarah Jessica var i godt humør, da Se og Hør møtte henne på Gardemoen onsdag, men gikk rett inn til billettkontrollen. Hun satte seg på United Airlines direktefly til New York klokken 11.15.

Ifølge filmsiden Internet Movie Database skal Parker de neste månedene spille i to filmer som er under planlegging, «Mixtape» og «Married and Cheating».LES OGSÅ: - Kebaben var kjempegod

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer