ET LITE STYKKE NORGE: Da Sarah Jessica forrige uke var ute sammen med barna i New York hadde hun på seg en boblejakke fra det norske designmerket Fleischer Couture og ullundertøy fra klesmerket Kari Traa. Foto: Splash News/ All Over Press
ET LITE STYKKE NORGE: Da Sarah Jessica forrige uke var ute sammen med barna i New York hadde hun på seg en boblejakke fra det norske designmerket Fleischer Couture og ullundertøy fra klesmerket Kari Traa. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Sarah Jessica Parker elsker Traas undertøy

Filmstjernen valgte Kari Traas undertøy da hun tok med barna ut i vinterkulden i New York.

SEOGHØR.NO: Sarah Jessica Parker (48) ble verdensberømt for sin rolle som moteløven Carrie Bradshaw i den prisbelønte HBO-serien «Sex og Singelliv», som ble spilt inn fra 1998 til 2004.

Interessen for mote og trender har smittet over på Sarah Jessica selv, og hun er i dag å regne som en av verdens hotteste trendikoner.

Etter at skuespilleren ledet Nobelkonserten, sammen med Gerard Butler, i 2012, har hun flere ganger vist seg i norsk design. Blant annet en stor boblejakke fra det norske designmerket Fleischer Couture.

NUSS: Ingen tvil om at Sarah Jessica Parker elsker sine søte små - og den norske boblejakken sin! Her i fjorårets modell. Foto: All Over Press
NUSS: Ingen tvil om at Sarah Jessica Parker elsker sine søte små - og den norske boblejakken sin! Her i fjorårets modell. Foto: All Over Press Vis mer

Nå som kulda på ny har satt inn i New York, har Sarah Jessica funnet frem ullundertøy fra det norske klesmerket Kari Traa for å holde seg varm.

- Jeg visste at hun hadde kjøpt det. Det er veldig kjekt at hun likte undertøyet og syns det er fint. Det er kult at en IT-dame som Sarah Jessica Parker bruker undertøy fra klesmerket mitt, sier Kari Traa (40) til Seoghør.no.

Kari vet ikke om det at Sarah Jessica bruker Kari Traa-undertøy vil gi klesmerket en merkbar oppsving, men syns det er helt strålende at undertøyet har funnet veien over til USA.

POPULÆT UNDERTØY: - Inspirasjonen er hentet fra et gammelt veggteppe på stølen til mamma, forteller Kari om undertøyet som nå har fått internasjonal oppmerksomhet. Foto: Karitraa.com
POPULÆT UNDERTØY: - Inspirasjonen er hentet fra et gammelt veggteppe på stølen til mamma, forteller Kari om undertøyet som nå har fått internasjonal oppmerksomhet. Foto: Karitraa.com Vis mer

- Det betyr at de som kjøper det liker det. Kult at hun er amerikansk og bruker det, for ull er ikke det man typisk bruker der borte. Men nå er det jo svinekaldt, så da er det jo supert med ull fra Norge, ler Traa.

Undertøyet Sarah Jessica Parker har på seg på bildet er fra Rose-serien til Kari Traa, og er en av selskapets bestselgende kolleksjoner.

- Det er det samme undertøyet som jeg har på meg i Milo-reklamen. Inspirasjonen er hentet fra et gammelt veggteppe på stølen til mamma, forteller Kari om undertøyet som nå har fått internasjonal oppmerksomhet.

LES OGSÅ:   - Det er tragisk