Sara Holmes:

Sarah (31) døde av kreft

Delte spesiell hilsen til følgerne.

DØDE: YouTube-stjernen Sara Holmes er død, 31 år gammel. Foto: Skjermdump Instagram
DØDE: YouTube-stjernen Sara Holmes er død, 31 år gammel. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Sara Holmes, en populære YouTube-stjerne fra Australia, er død, det melder blant andre Bild.

Youtuberen ble diagnostisert med leukemi, eller blodkreft, for seks måneder siden. Denne uken mistet hun livet, 31 år gammel.

Holmes, også kjent som HojuSara, hadde over 340 000 abonnenter, og var godt kjent for å vise fram livet i Sør-Korea. Hun videoblogget om alt fra mat, kultur, reise og skjønnhet.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Akutt leukemi

Hun ble diagnostisert med akutt myelogen leukemi i mai. Det er en form for blodkreft hvor umodne blodceller i benmargen deler seg uhemmet, og dermed fortrenger den normale produksjonen av røde blodlegemer, hvite blodlegemer og blodplater, ifølge Blodkreftforeningen.

Diagnosen fikk hun bare kort tid etter at hun flyttet hjem til Brisbane i Australia, fra Sør-Korea, med forloveden Hyun.

«Siden et farvel er for trist, la oss i stedet si Bbyong. Bbyong!», skriver forloveden på sosiale medier etter det triste dødsfallet.

Bbyong er et koreansk slangbegrep som betyr å dukke opp eller forsvinne, og brukes ofte som en søtere måte å si farvel.

Det ble et sterkt øyeblikk i «Mesternes Mester» da Bjørn Einar Romøren fortalte om kreften. Video: NRK Vis mer

Delte spesiell hilsen

Bare kort tid etter dødsfallet publiserte forloveden en video på Holmes' YouTube-kanalen. Der delte han også en talemelding, som 31-åringen spilte inn på sykehuset bare kort tid før hun døde.

- Hvis du hører dette, skal jeg ta vare på deg. Hver gang du ser noe vakkert, er det meg. Dette er ikke slutten.

- Jeg kjemper fremdeles. Jeg kjemper. Jeg ville så gjerne tilbringe mer dyrebar tid med dere. Jeg ville sende dere meldinger, men dette skjedde raskere enn forventet.

LES OGSÅ: - Sykdommen herjer vilt i kroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer