Sara Skorgan Teigen:

Sara Teigen selger farens hjem

Jahn Teigens datter håper nye eiere kan realisere farens drømmer.

SELGER GÅRDEN: Sara Skorgan Teigen arvet farens gård i Skåne. Nå forteller hun hvorfor hun selger den. Her sammen med mamma Anita Skorgan under premieren på musikalen «Optimist». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SELGER GÅRDEN: Sara Skorgan Teigen arvet farens gård i Skåne. Nå forteller hun hvorfor hun selger den. Her sammen med mamma Anita Skorgan under premieren på musikalen «Optimist». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nesten fem måneder er gått siden Norge mistet en av sine største entertainere da Jahn Teigen gikk bort, 70 år gammel. Samtidig mistet hans datter, Sara Skorgan Teigen (35), sin far - en sorg hun ved flere anledninger har åpnet seg opp om i ettertid.

Da artisten ble bisatt fra Tønsberg domkirke i begynnlesen av mars fremførte datteren en rørende versjon av «Adieu», og i april fortalte hun åpenhjertig opp om sitt siste møte med faren.

- Kan ikke bare flytte

Nå, nesten fem måneder etter stjernens bortgang, kan Se og Hør avsløre at Sara nå selger farens fantastiske hjem, Klockargården i Ingelstorp i Skåne. Det er meglerselskapet Ekström & Co som deler boligannonsen på sin hjemmeside.

Hans hjem siden 2007 består av tre hus på til sammen 400 kvadratmeter, og det eldste bygget er over 200 år gammelt. Etter å ha tenkt grundig, og vurdert alle muligheter, har Sara nå bestemt seg for å selge gården.

- Det blir for stort for meg, jeg har ikke mulighet til å sitte med gården nå. I min livssituasjon er det ikke bare å flytte til Skåne, og da er jeg nødt til å selge til noen som kan ta vare på den, forteller hun blant annet til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer