BABYLYKKE: Sara Gilbert har vært sammen med Linda Perry, best kjent som vokalisten i bandet «4 Non Blondes» som hadde superhiten «What's Up» på midten av 90-tallet, siden 2011. Nå har de blitt foreldre.
BABYLYKKE: Sara Gilbert har vært sammen med Linda Perry, best kjent som vokalisten i bandet «4 Non Blondes» som hadde superhiten «What's Up» på midten av 90-tallet, siden 2011. Nå har de blitt foreldre.Vis mer

Sara Gilbert fikk en sønn

Nå er Sara Gilbert trebarnsmor.

SEOGHØR.NO: Ganske nøyaktig ett år etter at TV-stjernen Sara Gilbert (40) og låtskriveren Linda Perry (49) ga hverandre sine ja i en hemmelig seremoni - har de blitt foreldre sammen for første gang.

Dette ble avslørt da Gilberts stol på TV-prgrammet «The View», hvor hun er en av programlederene, stod tom mandag.

- Sara er i fødselspermisjon. Hun fødte denne helgen, fortalte hennes medprogramleder Julie Chen til publikum, ifølge Contactmusic.com.

- Vår egen Sara og hennes kone Linda Perry er stolte foreldre til en liten gutt. Rhoads Emilio Gilbert Perry ble født lørdag, og både mor og barn har det fint, utdypet Chen.

Den nybakte moren, som også avslørte graviditeten på TV-showet, ble overrasket med et romantisk frieri fra Perry mens de var på piknik våren 2013.

Paret hadde da vært sammen i halvannet år.

Mens dette er Perrys første barn, så har Gilbert sønnen Levi (11) og datteren Sawyer (7) fra sitt forhold til TV-produsenten Allison Adler (47).

LES OGSÅ: - Mamma lenket meg naken til hundehuset