DØDE: John Dye døde mandag av et hjerteinfarkt. Her er han fotografert på en premiere i 1999 sammen med skuespilleren Gail OGrady. Foto: All Over Press
DØDE: John Dye døde mandag av et hjerteinfarkt. Her er han fotografert på en premiere i 1999 sammen med skuespilleren Gail OGrady. Foto: All Over Press Vis mer

Såpestjerne døde 47 år gammel

Døde av hjerteinfarkt.

Publisert
SEHER.NO: Skuespilleren John Dye, som spilte rollen som Andrew i såpeserien «Touched By An Angel», døde mandag. Han ble 47 år gammel.

Serien gikk under det norske navnet «En Engel I Blant Oss», og ble tidligere sendt på TVNorge.

Det er avisen The Commercial Appeal som melder om dødsfallet. Hollywood-veteranen skal ifølge sin bror ha dødd av et fatalt hjerteinfarkt.

Dye gjorde sin Hollywood-debut i 1984-filmen «Making The Grade», og fikk i 1995 rollen i CBS-serien «Touched By An Angel». Den rollen hadde han helt til seriens slutt i 2003.

Skuespilleren har også spilt i serier som «Murder, She Wrote» og «Promised Land.»

- Kjære, søte John Dye, hvil i fred, skrev medspiller fra «Touched By An Angel», Valentine Bertinelli på sin Twitter-side.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Fikk dødsbudskap midt i TV-innspilling

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer