Robyn Griggs:

Såpestjerne (49) døde

Stjernen død etter flere år med sykdom.

GIKK BORT: Skuespiller Robyn Griggs rakk bare å bli 49 år. Foto: MediaPunch/BACKGRIDUSA/NTB
GIKK BORT: Skuespiller Robyn Griggs rakk bare å bli 49 år. Foto: MediaPunch/BACKGRIDUSA/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren Robyn Griggs har gått bort i en alder av 49 år, det melder E! News. Dødsfallet ble annonsert av en venn, i et innlegg på Grigg's Facebook-side lørdag.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjernen Kobe Bryants liv. Halvannet år etter sto han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

- Lider ikke lenger

- Med et tungt hjerte, er jeg lei meg for å måtte meddele Robyns bortgang. Men hun lider ikke lenger og hun ville ønsket at vi husket de gode minnene, står det i innlegget.

Videre hyller vennen Griggs' mot.

- Jeg kommer aldri til å glemme hvor åpen hun var for å fortelle historien sin, og at hun godtok at jeg hjalp henne med å fortelle den. Hun ville hjelpe mennesker og spredde ordet for å gjøre det, skriver vennen.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen «Rust». Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

Var kreftsyk

Noen dager før dødsfallet delte faren, via Facebook, at datteren skulle plasseres på hospice.

- Hun har kjempet med vilje, styrke og nåde som er intet mindre enn inspirerende, skrev faren ifølge E! News.

I 2020 åpnet skuespilleren opp om at hun hadde livmorhalskreft. For bare en måned siden delte hun en oppdatering om at legene hadde funnet nye svulster.

NY KJÆRESTE: Dødssyke Shabana Rehman fikk rørende oppmerksomhet av ny kjæreste. Les hele saken i Se og Hør og Pluss. Video Espen Solli/Se og Hør Reporter: Stig H. Justad Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

- To nye svulster på levra, en på magemuskelen og en stor på høyre lymfeknute, skrev hun den gang.

Griggs ble først kjent da hun som barnestjerne spilte i «Rated K» på Nickelodeon, som gikk på TV fra 1986 til 1988. Hun har også spilt i såpeserier som «One Life to Live» og «Another World».

LES OGSÅ: Kom aldri over eksens sporløse forsvinning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer