DØDE AV KREFT: Wendy Richard har blitt en folkekjær såpeskuespiller i Storbritannia gjennom sine 22 år i serien Østkantfolk.
DØDE AV KREFT: Wendy Richard har blitt en folkekjær såpeskuespiller i Storbritannia gjennom sine 22 år i serien Østkantfolk.Vis mer

Såpelegende døde

Wendy Richard ble 65 år gammel.

SEHER.NO: Legenden fra "Østkantfolk", Wendy Richard, tapte torsdag morgen kampen mot kreften, og døde på Harley Street-klinikken i London med sin ektemann John Burns ved sin side.
Wendy spilte Pauline Fowler i den populære tv-serien, som også har gått på norsk tv, i 22 år og var en av seriens mest verdsatte stjerner.

- Jeg er helt knust. Mine tanker går til John, Wendys ektemann og hennes familie, sier skuespiller Shane Richie til The Sun.

Kveldens episode av EastEnders, som serien heter på originalspråket, på BBC vil bli en hyllest til Wendy Richards mange år i serien.

- Det er umulig å overvurdere Wendys bidrag til EastEnders. I 22 år var det umulig for noen å snakke om EastEnders uten å tenke på Pauline (rollefiguren red. anm.). Wendy var en av hjørnesteinene i programmet, og uten henne er serien svekket. Hun vil bli dypt savnet av oss alle, sier John Yorke, som skal lede hyllestprogrammet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Norske Ewa er såpestjerne