- Sannsynligvis vil jeg dø i løpet av to år

Kreftsyke Per Fugelli sier han har godtatt at livet går mot slutten.

GIR SEG SELV TO ÅR: - Sannsynligvis kommer jeg til å dø av denne sykdommen i løpet av et halvt år, ett år, to år. Jeg prøver i hvert fall å innrette meg etter det. Det er den nøkterne medisinske prognosen, sier Fugelli i kveldens utgave av «Try Foto: Stella Pictures
GIR SEG SELV TO ÅR: - Sannsynligvis kommer jeg til å dø av denne sykdommen i løpet av et halvt år, ett år, to år. Jeg prøver i hvert fall å innrette meg etter det. Det er den nøkterne medisinske prognosen, sier Fugelli i kveldens utgave av «Try Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Professor Per Fugelli (69)- for tiden også aktuell satireserien «Parasite Motel» i NRKs «Trygdekontoret» - er sikker på at han innen to år har gitt tapt for kreftsykdommen, som han har slitt med i fire år.

I kveldens episode av «Trygdekontoret» uttaler Fugelli at han har svært begrensete prognoser.

- Nå har jeg tre spredningssvulster i lungene, to av dem skal tas ut på tirsdag om en uke. Det er klart at jeg nærmer meg siste dans, men jeg kan klare meg en stund til.

- Sannsynligvis kommer jeg til å dø av denne sykdommen i løpet av et halvt år, ett år, to år. Jeg prøver i hvert fall å innrette meg etter det. Det er den nøkterne medisinske prognosen, sier Fugelli ifølge VG.

Fugelli sier han har lært seg å akseptere tankten på at han skal dø.

- Nå går det mot slutten og det er forbannet naturlig. Jeg er ikke i noen særstilling, så hvorfor lage en diger ståhei. Det er naturlig, det er normalt som faen. Det må du lære deg å mestre og tåle så godt du kan, sier han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Giftet seg etter livstruende ulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer