VARM: Olav Thon med den fargesterke strikkelua som stort sett følger ham over alt - i hvert fall utendørs. Foto: Henning Jensen / Se og Hør
VARM: Olav Thon med den fargesterke strikkelua som stort sett følger ham over alt - i hvert fall utendørs. Foto: Henning Jensen / Se og HørVis mer

Sannheten om Thons topplue

Den rødoransje strikkelua er blitt rikmannens personlige kjennetegn. Bakgrunnen har han holdt hemmelig - inntil nå.

SEOGHØR.NO: Den spreke eiendomskongen Olav Thon (90) røper overfor Se og Hør hvordan det karakteristiske hodeplagget er blitt en del av personligheten hans.

LES MER: I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du lese hele det store intervjuet med eiendomskongen Olav Thon! Han forteller blant annet om oppveksten i Ål i Hallingdal, forholdet med 25 år yngre Sissel Berdal Haga, og sin nøkterne stil - til tross for at han er Norges nest rikeste mann.
LES MER: I tirsdagens utgave av Se og Hør kan du lese hele det store intervjuet med eiendomskongen Olav Thon! Han forteller blant annet om oppveksten i Ål i Hallingdal, forholdet med 25 år yngre Sissel Berdal Haga, og sin nøkterne stil - til tross for at han er Norges nest rikeste mann. Vis mer

– Jeg har jo ikke all verden med hår. Og kjæresten min Sissel heklet en lue til meg. En anonym, grå en, slik jeg ønsket, forteller han.

Men så ble lua gjenglemt et sted på vei til Gardermoen. Olav trengte en ny, men det eneste garnet Sissel hadde var tiltenkt henne selv.

- Det var en ordentlig damefarge. Men hun fikk den ferdig noe faderlig fort, jeg tok den på, og den var jo egentlig ganske iøynefallende for en forretningsmann. Så – ja, jeg begynte å like den!

Les hele intervjuet med eiendomskongen Olav Thon i tirsdagens utgave av Se og Hør!

LES OGSÅ: Olav Thon er gift på papiret - men samboer med Sissel