SANNHETEN SKAL FREM: Pappa skriver åpenhjertig bok om Jan Werner som døde 30 år gammel. Foto: SCANPIX
SANNHETEN SKAL FREM: Pappa skriver åpenhjertig bok om Jan Werner som døde 30 år gammel. Foto: SCANPIXVis mer

Sannheten om Jan Werner

I en åpenhjertig bok vil pappa fortelle sannheten om Jan Werner.

SEHER.NO: Thor Egil Danielsen skriver i disse dager en biografi om sin berømte sønn, Jan Werner. Sangeren med den store stemmen døde så altfor ung i september i fjor - 30 år gammel.

- Dette er en biografi som vil overraske mange. Den går tett på, og kommer til å oppklare mytene og spekulasjonene som har vært rundt Jan Werner, sier faren til VG.

Jan Werner vernet selv veldig om sitt privatliv. Han skinte på scenen, men ga lite av seg selv som privatperson i pressen. Dermed ble han utsatt for mange rykter.

Blant annet var det mye snakk om Jan Werners seksualitet, noe han selv aldri ville snakke om. Han ville heller snakke om musikk, og opplevde mange triumfer i sitt yrke. Platenes hans solgte enormt godt, han vant Talentiaden på NRK, og Melodi Grand Prix. I tillegg var han et trekkplaster på scenen!

- Jan Werner var en åpen og ærlig person med alle sine nærmeste. Jeg tror han selv ville oppklart alle mytene når han følte tiden var riktig. For oss er det riktig nå, og jeg håper det blir interessant lesning for mange, sier pappa Thor Egil Danielsen til VG.

Jan Werners venner , som Elisabeth Andreassen og Rolf Løvland bidrar også i boken, som kommer på Juritzen forlag i november.