Sannheten om "Farmen"-forholdet

De delte seng og kysset på "Farmen", men Ann Kristin og Geir Ove avkrefter at de er kjærester...

GODE VENNER: - Om vi blir kjærester får tiden egentlig vise, sier Geir Ove. Foto: TV 2
GODE VENNER: - Om vi blir kjærester får tiden egentlig vise, sier Geir Ove. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Geir Over Johnsen (24) og Ann Kristin Loraas (24) fant tonen under årets "Farmen"-opphold. De delte seng, og klinte til i badestampen på gården.

"Alle" regner med at de to nå er kjærester, men skal vi tro dem selv er de fortsatt bare gode venner.

- Vi fant fort ut at alt "Farmen"-oppstyret kunne ødelegge et potensielt kjæresteforhold. Derfor bestemte vi oss for å la det ligge til programmet er ferdig, sier Ann Kristin til VG.

- Likevel er jeg ingen spåkone, så jeg vet ikke om vi plutselig blir kjærester når alt dette er over. Men det er ikke sånn at vi leier hender eller noe nå, nei, sier hun.

Men nå får forholdet mellom de to turtelduene større sjanse til å utvikle seg videre. Geir Ove planlegger nå å flytte til Oslo for å være nærmere Ann Kristin - som til daglig bor og jobber i Tønsberg.

- Det ser ut til at jeg flytter sørover, ja. Ann Kristin og jeg har snakket mye om forholdet vi har i dag. Men om vi blir kjærester får tiden egentlig vise, sier Tana-gutten til VG.

Lørdag er det den store finaledagen på "Farmen", og Ann Kristin kjemper om hus og bil mot Silje Hvarnes (28) og Unni Oustad Torve (44).

Hvem som til slutt står igjen som vinner av "Farmen 2008" kan du se på TV 2 lørdag klokken 20.00.

LES OGSÅ: Derfor startet "Farmen"-krangelen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer