- TIDLIG STADIUM AV KREFT: Ifølge talspersonen har Griffith operert bort en flekk under øyet, som mistenktes å være et tidlig stadium av kreft. Det var altså denne operasjonen som førte til blåøyet. Foto: All Over Press
- TIDLIG STADIUM AV KREFT: Ifølge talspersonen har Griffith operert bort en flekk under øyet, som mistenktes å være et tidlig stadium av kreft. Det var altså denne operasjonen som førte til blåøyet. Foto: All Over PressVis mer

Sannheten om blåmerket

- Hun hadde et tidlig stadium av hudkreft...

SEHER.NO: Bildene av Melanie Griffiths (52) blåøye har den siste uken ført til spekulasjoner. Nå avslører stjernens representant sannheten om det mystiske blåmerket.

Ifølge Griffiths egen talspersonen har skuespillerinnen operert bort en flekk under øyet.  Denne flekken var et tidlig stadium av hudkreftkreft, rapporterer x17online. Det var altså denne operasjonen som førte til blåøyet.

Den gode nyheten er at operasjonen ble utført i god nok tid "for å forhindre ytterlige komplikasjoner"

Spekulasjonene rundt Griffiths blåøye handlet blant annet om overbruk av Botox, mishandling, og en mulig ansiktsløftning, men nå kan altså alle disse ryktene avvises.


Griffith er gift med skuespilleren Antonio Banderas, sammen har de datteren Stella (13).

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: På rehab igjen