- Sannheten er at Michael lurte alle

Michael Jacksons familie i retten mot konsertarrangøren AEG Live.

FAMILIEN: Moren Katherine Jackson, med Michaels barn Prince, Paris og Blanket. De krever nå erstatning fra konsertarrangøren for hva de mener bidro til popkongens dødsfall. Foto: All Over Press
FAMILIEN: Moren Katherine Jackson, med Michaels barn Prince, Paris og Blanket. De krever nå erstatning fra konsertarrangøren for hva de mener bidro til popkongens dødsfall. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Fire år etter Michael Jacksons død krever nå familien hans økonomisk oppreisning av konsertarrangøren AEG Live, som var med på å ansette legen Conrad Murray, skriver AP, ifølge Expressen.

Dr. Conrad ble siden funnet skyldig i drap på popkongen.

Dette hevder konsertarrangøren er løgn, og avviser alle påstander som Jackson mor Katherine kommer med på vegne av familien.

- Sannheten er at Michael lurte alle. Han sørget for at ingen, absolutt ingen, fikk vite hans aller mørkeste hemmeligheter. Vi er alle enige om at hans bortgang er en tragedie, men det kan ikke AEG Live bli beskyldt for å ha noe med å gjøre, sier advokat Marvin S. Putnam, som representer AEG Live.

Familien Jacksons advokat Brian Panish på sin side hevder at konsertarrangøren presset Michael Jackson til å gjennomføre «This is it»-turneen mens han var syk.

- Han betalte den hardeste prisen. Han døde, sier Brian Panish videre.

PerezHilton skriver at Michael Jacksons venn Mark Lester nylig avslørte at kongen av pop i tillegg til stort dopmisbruk, drakk store mengder alkohol:
 
- Han kunne drikke opptil seks flasker vin hver dag, og sa han trengte alkoholen for å kunne sove. På lik linje som han trengte de sterke medisinene han fikk utskrevet av legen.

Rettssaken er satt til å vare i tre måneder, og familien Jackson kan ifølge nettsiden få så mye som 231 millioner kroner i skadeerstatning.

LES OGSÅ: Dale Oens tidligere kjæreste hedret ham på årsdagen for dødsfallet