- Sannheten er at jeg er hetero

«X Factor»-Mo tilbakeviser nettspekulasjonene.

FOKUSERER PÅ MUSIKKEN: Mohamed Abdi Farah er en av favorittene til å vinne «X factor», og mener han ikke har tid til kjæreste akkurat nå. Foto: Stella Pictures
FOKUSERER PÅ MUSIKKEN: Mohamed Abdi Farah er en av favorittene til å vinne «X factor», og mener han ikke har tid til kjæreste akkurat nå. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Mohamed Abdi Farah (18), nå bedre kjent som «X factor»-Mo, er fortsatt singel etter suksessen i talentprogrammet. Men han nekter å la seg påvirke av det folk skriver om ham på nettet.

- Det blir ikke nok tid til overs akkurat nå, jeg må ha fokus på musikk. Men når jeg blir litt eldre og har lyst, har tid … da hadde det vært deilig å ha en dame rundt seg. Ei man kunne kose seg masse med, sier Mo til Dagbladet Fredag.

I intervjuet får han spørsmål om hvordan han reager på all nettdiskusjonen om legningen hans.

- Sånt påvirker meg ikke mye. For sannheten er at jeg er hetero. Jeg liker damer, jeg liker pupper, pupper, pupper! He-he-he. Det kan man jo ikke motstå, sier Mo.

- Jeg får mye verre ting enn homo slengt etter meg: Ape, kråke, neger, schtøgging. Masse forskjellig. Allerede på barneskolen ble jeg kalt masse dritt. Men så lenge jeg selv veit hvem jeg er, trenger jeg ikke tenke på det, sier Mo til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
Brast i gråt under Seher-intervju