Adele Adkins:

Sannheten bak sjokkforvandlingen

Artistens vektnedgang skal aldri har dreid seg om å gå ned i vekt.

BEKYMRET: Flere av følgerne til Adele har reagert på den store forvandlingen til artisten det siste året. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET: Flere av følgerne til Adele har reagert på den store forvandlingen til artisten det siste året. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at den britiske artisten Adele Adkins (31) nylig ferierte sammen med Harry Styles (25) og programleder James Corden (41) på den karibiske øya, Anguilla, har flere fans blitt gjort oppmerksomme på artistens sjokkerende forandring.

- Til å begynne med kjente vi henne knapt igjen, fordi hun har mistet så mye vekt, fortalte 19 år gamle Lexi Larson til magasinet People tidligere denne måneden.

Psykologistudenten møtte artisten på ferieøya og inngikk en samtale med henne, der de blant annet snakket om vektnedgangen hennes.

- Hun fortalte at hun hadde gått ned rundt 45 kilo, og at det er en helt vilt positiv opplevelse. Hun virket så lykkelig og hun så fantastisk ut. Hun fremsto veldig selvsikker, fortalte Larson til magasinet.

Nå kommer det imidlertid frem hva som er grunnen til den elleville vektnedgangen.

VEKTTAP: Charter-Svein viser fram og forteller om forandringen kroppen hans gikk gjennom på «Farmen»-gården. Vis mer

Droppet alkoholen

The Sun var en av dem som omtalte at vektnedgangen skyldes treningsformen pilates, som hun begynte med etter hun og eksmannen, Simon Konecki (45), gikk hver til sitt i fjor vår.

Kilder skal ha sagt den gang at hun elsket sitt nye treningsregime.

En annen kilde hevdet denne uken til People at 31-åringen faktisk har gått på en streng kostholds- og kondisjonsrutine for «crosstraining» og pilates.

Årsaken til det strenge regimet skal i grunn være for å ta vare på sin egen kropp, men også for å være et godt forbilde for sin syv år gamle sønn, Angelo - som hun deler med eksmannen.

- Det er lett å fokusere på den fysiske forandringen hennes, men det handler egentlig om noe større, forteller en kilde til magasinet.

LYKKELIG: En fan som møtte Adele på ferie beskriver artisten som lykkelig. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: En fan som møtte Adele på ferie beskriver artisten som lykkelig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kilden skal ha fortalt videre at Adele kom til det punktet hvor hun ikke følte seg bra, og visste at hun måtte gjøre noen endringer - fordi hun ville være et godt forbilde overfor sønnen sin.

- Hele fokuset hennes har handlet om hvordan hun kan bli sunnere, og hvordan hun kan behandle kroppen sin bedre.

Vekttapet skal visstnok aldri ha handlet om å gå ned i vekt.

- Hun har kuttet ned alkohol og spiser mer ordentlig mat, men hun elsker den fysiske forvandlingen. Hun er mer selvsikker, kler seg annerledes og virker lykkeligere totalt sett, skal kilden ha uttalt videre.

Bekymringer

Artisten er sjelden å se i offentlige settinger, men publiserte i julen noen bilder av seg selv på Instagram. Flere av følgerne gratulerte henne da med vektnedgangen, men mange undret også på om det virkelig er henne.

- Men, er det Adele? Hun ser annerledes ut, ikke bare kroppsformen, men også ansiktet? kommenterte en fan under et bilde på stjernens Instagram.

- Hvem er det? Jeg kjenner henne ikke igjen engang. Hun blir nødt å bruke en navnelapp på konsertene sine, skriver en annen.

Det hele vekker også reaksjoner på Twitter.

- Vent, Adele ser altfor tynn ut her, bør vi være bekymret? skriver en fan etter å ha sett de nye bildene av stjernen.

- Beklager, men er jeg den eneste som er bekymret for Adele? Hun ser ikke alt for bra/frisk ut her, skriver en annen.

- Musikk er som terapi

Adele skal nylig ha gitt uttrykk for at hun gir ut ny musikk i 2020, og kilder nær artisten røper til People at hun gjør seg klar både mentalt og fysisk til å promotere ny musikk.

- Hun er glad og spent på fremtiden. Hun er en ny kvinne med samme store sans for humor, forteller kilden til magasinet.

Artisten har derimot ikke seilt på rosa skyer det siste året, da hun visstnok hatt det ganske tøft. Musikken skal ha vært en slags terapi for 31-åringen.

FORANDRET: Adele har forandret seg stort den siste tiden. Her avbildet i 2008. Foto: NTB Scanpix
FORANDRET: Adele har forandret seg stort den siste tiden. Her avbildet i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Forrige år skal ha vært veldig vanskelig, og hun har sagt tidligere at å produsere musikk er nesten som terapi, avslører kilden til People.

En annen har fortalt til magasinet at livet nå er bedre enn tidligere.

- Hun har det veldig travelt, men livet er bedre enn det var før. Ny musikk spiller fortsatt en stor rolle for henne, og hun føler seg mer levende og glad.

LES OGSÅ: Avslører babyens kjønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer