Vanessa Hudgens og Austin Butler:

- Sannheten bak sjokkbruddet

Det skal ikke være dårlig stemning mellom de tidligere kjærestene.

BRUDD: Vanessa Hudgens og Austin Butler har vært et par i rundt åtte år. Nå skal de imidlertid ha besluttet å gå hver til sitt. Her er de på Vanity Fairs Oscar-fest i 2019. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Vanessa Hudgens og Austin Butler har vært et par i rundt åtte år. Nå skal de imidlertid ha besluttet å gå hver til sitt. Her er de på Vanity Fairs Oscar-fest i 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«High School Musical»- stjernen Vanessa Hudgens (31) og skuespiller Austin Butler (28) har vært et par i overkant av åtte år.

Tirsdag denne uken meldte derimot US Weekly at de har valgt å gå hver til sitt.

Paret, som først møttes under innspilling av «High School Musical» i 2006, har enda ikke uttalt seg offentlig etter at nyheten kom ut, men kilder hevder til magasinet at Hudgens har opplyst alle som står henne nær om bruddet.

For stor avstand

Nyheten om at paret nå har besluttet å ende forholdet var for mange sjokkerende.

Selv om paret selv ikke har uttalt seg om bakgrunnen for bruddet, hevder kilder til E! News at avstanden skal være årsaken til det havarerte forholdet.

Hudgens har nemlig oppholdt seg i Europa på innspilling av «The Princess Switch 2», mens Butler for tiden er fult opptatt med å filme i Australia.

ÅPENHJERTIG: I et av sine siste intervjuer før nyheten om bruddet ble kjent, forteller Gunhild Stordalen åpenhjertig om støtten hun har fått av Petter Stordalen gjennom sykdommen. Video: TV Norge. Vis mer

- De har filmet på hvert sitt kontinent og det hele dreier seg om avstanden. Det er ikke dårlig stemning, og de har mye respekt for hverandre, forteller en kilde til nettstedet.

En annen kilde E! News har snakket med hevder at det fortsatt er håp for paret.

- De har gjort det slutt for nå. De ser hva som skjer, sier kilden, og legger til:

- De har en lang historie sammen og dyp kjemi som gjør at de kan finne tilbake til hverandre.

Snakket om forholdet

Til tross for at det nå tilsynelatende er over mellom dem, er det ikke lang tid siden 31-åringen snakket om forholdet til Butler.

I et intervju med magasinet Cosmopolitan, som ble publisert i starten av januar, innrømmet nemlig Hudgens at det er vanskelig å være borte fra hverandre over lengre tid, og at det har påvirket tankegangen hennes.

- Det er åtte år i år. FaceTime, god kommunikasjon, respekt og tillit er det som holder oss gående. Det lengste vi har vært borte fra hverandre er fire måneder. Det suger! Du begynner å hate å høre deg selv si «Jeg savner deg». Men, hvis det er din person, så får man det til å funke, fortalte Hudgens til magasinet.

Selv om Hudgens nå står midt oppe i et samlivsbrudd, dukket hun likevel opp på premiere av filmen «Bad Boys For Life», tirsdag kveld.

SMILTE: Vanessa Hudgens smilte stort på filmpremiere tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix
SMILTE: Vanessa Hudgens smilte stort på filmpremiere tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SINGEL: Istedenfor å legge seg ned med kjærlighetssorg, deltok hun like greit på filmpremiere. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Istedenfor å legge seg ned med kjærlighetssorg, deltok hun like greit på filmpremiere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

31-åringen medvirker i filmen sammen med blant andre Will Smith.

Stjerne over natten

Vanessa Hudgens ble for alvor verdenskjent da hun spilte rollen som Gabriella Montez i «High School Musical». Stjernen spilte blant andre mot Zac Efron (32), som hadde rollen som Troy Bolton.

I filmen spiller Efron og Hudgens kjærester, men det tok ikke lang tid før kjærligheten også blomstret utenfor sett.

KJÆRESTER: Vanessa Hudgens og Zac Efron var i et høyprofilert forhold i flere år. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Vanessa Hudgens og Zac Efron var i et høyprofilert forhold i flere år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjernene var nemlig i et høyprofilert forhold i om lag fem år, fra de var henholdsvis 16 og 17 år gamle. Paret endte derimot den romantiske relasjonen i 2010.

I podkasten «Awards Chatter», gjengitt av blant andre E! News, fortalte Hudgens at hun ikke ville vært forholdet foruten.

- Jeg kunne ikke vært mer takknemlig for å ha det forholdet på den tiden, fortalte hun.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

Da den første «High School Musical»-filmen kom på kinolerretene, ble stjernene svært populære, og oppmerksomheten ble til tider i overkant for 31-åringen.

- Det ble et massivt fenomen, og alles øyne var på meg. Det er en veldig fremmed ting å gå gjennom, og ved å være i et forhold, holdt det meg som regel stabil og nede på jorda. Jeg hadde noen å lene meg på som gikk gjennom det samme som meg, fortalte Hudgens i podkasten.

LES OGSÅ: Klinte til med ny flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer