FORLOVET I REKORDFART: Én måned etter at Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger bekreftet forholdet sitt, ble det kjent at duoen hadde forlovet seg. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET I REKORDFART: Én måned etter at Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger bekreftet forholdet sitt, ble det kjent at duoen hadde forlovet seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger:

Sannheten bak sjokk-forlovelsen

Røper hvorfor paret overrasket med hastig forlovelse.

Publisert

For en drøy uke siden kom den overraskende nyheten om at Hollywood-stjernen Chris Pratt (39) hadde forlovet seg med sin nye flamme, Katherine Schwarzenegger (29).

Nyheten om forlovelsen kom knappe halvannet år etter at Pratt skilte seg fra skuespillerkona Anna Faris (42), som han har sønnen Jack (6) med.

Da det ferske paret kunngjorde forlovelsen sin, hadde det også gått kun én måned siden duoen omsider bekreftet forholdet sitt offentlig.

Ikke oppsiktsvekkende

Det var i fjor sommer romanseryktene rundt Pratt og datteren til den tidligere California-guvernøren Arnold Schwarzenegger (71) først begynte å svirre. Og det skulle altså ikke ta mer enn knappe syv måneder før forlovelsen mellom de to var et faktum.

Saken fortsetter under bildet.

GIFTER SEG: For to måneder siden bekreftet Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger at de er et par. Nylig avslørte førstnevnte at de tar forholdet et steg videre. Foto: NTB Scanpix
GIFTER SEG: For to måneder siden bekreftet Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger at de er et par. Nylig avslørte førstnevnte at de tar forholdet et steg videre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For enkelte kan det nok virke noe overilt med et frieri etter såpass kort tid - særlig når man kommer fra et nesten ti år langt ekteskap.

Nå forklarer imidlertid kilder nær Pratt og Schwarzenegger at den relativt hastige forlovelsen ikke er særlig oppsiktsvekkende, når alt kommer til alt.

- Sett fra utsiden kan det kanskje virke som at forlovelsen kom brått på, men for alle i deres omgangskrets føles det ut som om de har vært sammen mye lenger enn de egentlig har, sier en kilde til nettstedet People.

Ifølge nettstedet fant duoen tonen etter at Schwarzeneggers mor, Maria Shriver (63), introduserte dem for hverandre. Kilden forteller til People at det har vært en fordel at Pratt allerede var kjent med store deler av familien til sin utkårede.

- De har aldri hatt et typisk forhold, og de måtte ikke ta det rolig fordi de måtte bli kjent med hverandres familier. Katherines familie behandlet Chris som en av dem med en gang, sier kilden.

Saken fortsetter under bildet.

INTRODUSERT AV MOREN: Katherines mor, Maria Schriver (i midten), skal ha introdusert datteren for Chris Pratt. Her er mor og datter avbildet med Patrick Schwarzenegger i 2014. Foto: NTB Scanpix
INTRODUSERT AV MOREN: Katherines mor, Maria Schriver (i midten), skal ha introdusert datteren for Chris Pratt. Her er mor og datter avbildet med Patrick Schwarzenegger i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tillatelse fra svigerfar

Da Pratt gikk ned på kne, hadde han i forkant spurt svigerfar Arnold Schwarzenegger om tillatelse til å gifte seg med datteren hans, skriver People.

En kilde fortalte til kjendisnettstedet den gang at spørsmålet om å få 29-åringens hånd ikke kom som noen overraskelse for svigerforeldrene.

- Chris har vært veldig tydelig på intensjonene sine fra begynnelsen av. I løpet av de siste månedene har han fått et nært forhold til Katherines søsken, og det har vært tydelig for hele familien at de kommer til å gifte seg, sa kilden.

- Så glad på deres vegne

Pratt og Schwarzenegger annonserte forlovelsen på Instagram, der førstnevnte la ut et bilde av de to med påfølgende bildetekst:

«Søte Katherine, jeg er så glad for at du sa ja! Jeg er overbegeistret over å få gifte meg meg deg. Stolt av å leve dristig i troskap med deg. Nå kjører vi på!».

Det tok ikke lange tiden før Pratts ekskone Anna Faris sendte sine lykkeønskninger til paret.

- Jeg er så glad på deres vegne! Gratulerer, skrev «The House Bunny»-stjernen i kommentarfeltet til Instagram-innlegget som avslørte forlovelsen.

Gode venner

Pratt og Faris har bevart vennskapet etter skilsmissen, og de har begge lettet på sløret om tiden etter bruddet.

- Det suger å skille seg, men når alt kommer til alt så har vi en fantastisk sønn som har to foreldre som elsker ham veldig høyt, sa Pratt til Entertainment Weekly åtte måneder etter skilsmisse-nyheten, og la til:

- Vi prøver å finne en måte å navigere alt på, og er fremdeles venner og snille med hverandre. Det er ikke ideelt, men jeg tror nok vi begge faktisk har det bedre nå.

Han ga ovennevnte uttalelser om lag et halvt år etter at Faris tok bladet fra munnen om skilsmissebeslutningen.

Saken fortsetter nedenfor.

- Det er forståelig at folk virket så opptatt av hvor lykkelige vi var sammen. Alt jeg kan si om den saken, er at det er ekte. Vi forguder virkelig hverandre, og har mye kjærlighet til hverandre. Det tror jeg skinner gjennom, sa Anna Faris til People i oktober 2017, og la til:

- Chris og jeg er veldig gode venner, og det tror jeg vi alltid kommer til å være.

LES OGSÅ: Nå røper de kjønnet på babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer