The Kardashians:

Sannheten bak Kylie Jenners arr

- Metallstangen rev opp benet mitt.

VISER FREM ARRET: Kylie Jenner (til venstre) sammen med søsteren Kendall Jenner (til høyre) på årets Golden Globe etterfest. Foto: NTB Scanpix  
VISER FREM ARRET: Kylie Jenner (til venstre) sammen med søsteren Kendall Jenner (til høyre) på årets Golden Globe etterfest. Foto: NTB Scanpix   Vis mer
Publisert

(SEOGHØR.NO): Det var mange fans som la merke til Kylie Jenners (19) store arr langs låret på årets Golden Globe.

Arret ble blottet da Kylie og søsteren Kendall Jenner (21) spiste pizza og tok «selfies» på Golden Globes etterfest, ifølge People.

Og realitystjernens skade har en dramatisk historie bak seg.

Arret, som sitter bak på det venstre benet til Kylie, går helt tilbake til en ulykke hun var utsatt for, da hun var fem år gammel.

Skadet seg under gjemsel

Realitystjernen, som ble kjent gjennom realityserien «Keeping up with the Kardashians», har forklart at hun fikk arret etter at hun hadde lekt gjemsel med sin søster Kendall.

KYLIE JENNER: Har aldri vært redd for å vise frem det store arret hun har på sitt venstre ben. Foto: NTB Scanpix
KYLIE JENNER: Har aldri vært redd for å vise frem det store arret hun har på sitt venstre ben. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Da jeg var rundt fem år lekte jeg gjemsel med søsteren min. Jeg gjemte meg i bak en høy og lukket port. Etter en stund, da søsteren min ikke fant meg, klatret jeg over en spiss stang som stakk opp fra porten. Jeg skled og stangen gikk inn i beinet mitt. Jeg prøvde å dytte den vekk, men stangen rev gjennom hele beinet», forklarte hun i en spørsmålsrunde på Celebuzz.com i 2011.

Til tross for Kylie tilsynelatende er svært nøye med sitt utseende, har hun aldri prøvd å skjule arret sitt, og har til stadighet blottet det opptil flere ganger på sin egen Instagramside.

Arret er heldigvis blitt mindre med årene, og etter hennes egne bilder å dømme ser det ut til at hun liker det svært godt.

Et bilde publisert av Kylie (@kyliejenner)

I love my scar

Et bilde publisert av Kylie (@kyliejenner)

Utsatt for rykter
Kylies arr er imidlertid ikke det eneste ved hennes utseende, som har gjort fansen nysgjerrige.

I 2015 skapte stjernen store overskrifter da hun endelig bekreftet at hun hadde forstørret leppene, etter først å ha nektet for det over lang tid.

Og i 2016 ble hun utsatt for rykter om at hun har forstørret brystene, ett år etter at hun hevdet at var en spesiell krem som gjorde brystene hennes større.

Innrømmet leppejuks: Bildet til høyre viser Kylie's tidligere lepper, bildet til venstre viser Kylie's nåverende lepper. Foto: Xposure
Innrømmet leppejuks: Bildet til høyre viser Kylie's tidligere lepper, bildet til venstre viser Kylie's nåverende lepper. Foto: Xposure Vis mer

Tjener penger på sminke
Ryktene til tross, den unge TV-stjernen har gjort stor suksess med egne skjønnhetsprodukter, og har blant annet tjent store summer på hennes egen sminkekolleksjon «Kylie Cosmetics», etter først å ha gjort enorm suksess med «Kylie Lip Kit».

Selv om Kylie sikkert liker å vise seg fra sin beste side, overrasket hun fansen ved å dele sitt daglige sminkerituale med Snapchat-følgerne sine, kort tid etter hun slapp sminkekolleksjonen.

Flere fans skrøt av Kylie fordi hun viste sitt naturlige og «uperfekte» utseende i snap'ene og hyllet stjernen for ærligheten.

STORMFORELSKET:  Tyga avbrøt badingen for litt flørting med sin berømte kjæreste under ferieturen i Mexico. Foto: Splash
STORMFORELSKET:  Tyga avbrøt badingen for litt flørting med sin berømte kjæreste under ferieturen i Mexico. Foto: Splash Vis mer

Slår ut håret på romantisk ferie
Nå om dagen ser det ut til at den unge realitystjernen og gründeren svever på en rosasky sammen med sin kjæreste Tyga (27). Siden 2014 har Kylie datet hip hop stjernen Tyga, og paret ser ut til å være mer forelsket enn noensinne.

Tidligere i januar ferierte nemlig kjendisparet sammen i det romantiske ferieparadiset Punta Mita på Mexicos vestkyst.

Der så TV-stjernene ikke ut til å legge noe skjul på følelsene for hverandre.

LES OGSÅ: Kylie Jenner legger seg flat etter soveromsflause

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer