Brad Pitt og Jennifer Aniston:

Sannheten bak gjenforeningen

- Jennifer var usikker på om hun skulle invitere ham.

DUKKET OPP UNDER BURSDAGSFEIRINGEN: Hollywood-stjernen Jennifer Aniston feiret sin 50-årsdag lørdag kveld, og i den anledning dukket eksmannen Brad Pitt opp. Nå forteller en kilde om bakgrunnen for invitasjonen. Her er eksparet avbildet sammen i 2004. Foto: NTB scanpix
DUKKET OPP UNDER BURSDAGSFEIRINGEN: Hollywood-stjernen Jennifer Aniston feiret sin 50-årsdag lørdag kveld, og i den anledning dukket eksmannen Brad Pitt opp. Nå forteller en kilde om bakgrunnen for invitasjonen. Her er eksparet avbildet sammen i 2004. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I helgen var det duket for Jennifer Anistons storslåtte 50-årsfeiring ved Sunset Tower Hotel i Los Angeles.

En rekke kjente fjes dukket opp for å feire den vakre skuespilleren, men spesielt én av gjestene fikk mer oppmerksomhet enn andre. På vei inn i festlokalene ble nemlig ingen ringere enn eksmannen Brad Pitt (55) observert.

Det var ikke enkelt å få øye på Hollywood-kjekkasen under feiringen, da skuespilleren gjorde alt han kunne for å unngå de oppmøtte fotografene.

50 ÅR: Paparazziene fikk så vidt noen få bilder av bursdagsbarnet under lørdagens feiring. Foto: NTB scanpix
50 ÅR: Paparazziene fikk så vidt noen få bilder av bursdagsbarnet under lørdagens feiring. Foto: NTB scanpix Vis mer
GJEMTE SEG: Brad Pitt dukket opp som en av gjestene under bursdagsfeiringen til ekskona Jennifer Aniston. Foto: NTB scanpix
GJEMTE SEG: Brad Pitt dukket opp som en av gjestene under bursdagsfeiringen til ekskona Jennifer Aniston. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dette satte fart i nok et håp om at Jennifer og Brad vil finne tilbake til hverandre, og selv om det er gått hele fjorten år siden eksparet valgte å bryte ekteskapet, kan det virke som om internett aldri blir ferdig med dem.

Glad Brad dukket opp

Nå forteller en kilde til nettstedet E News bakgrunnen for invitasjonen til Brad.

- Noen gjorde Brad oppmerksom på invitasjonen for å delta på Jennifer sin bursdagsfest, og han takket ja. Han ønsket å støtte Jennifer, og det var en viktig anledning.

Ifølge kilden bestemte Jennifer seg for å invitere alle som har vært en del av livet hennes.

- Hver eneste person som er glad i Jennifer deltok. Det inkluderte Brad. Festen var en feiring av Jennifer sitt liv, og Brad var lenge en stor og viktig del av det.Jennifer diskuterte frem og tilbake med vennene sine om hun skulle invitere ham, forteller kilden videre.

At Brad dukket opp skal ha betydd mye for 50-åringen, ifølge kilden.

Men møtet mellom Jennifer og Brad ble kun en rask klem og en kort prat, ettersom Jennifer var travelt opptatt med å passe på at alle gjestene koste seg.

Til stor skuffelse for fansen avkrefter kilden overfor nettstedet at det er noe romantisk mellom de to Hollywood-stjernene, og påpeker at Brad og Jennifer kun er gode venner.

Brad Pitt har ny dame, Mariah Carey åpner opp om sin mentale lidelse og skrekk-filmen «A Quiet Place», som har tatt Hollywood med storm denne uken. Se siste nytt fra Hollywood med vår reporter Kjersti Flaa Vis mer Vis mer

Flere ekser

Brad var ikke den eneste eksen som dukket opp på helgens stjernespekkede bursdagsfeiring.

Også sanger John Mayer (41) var til stede. Han og Jennifer var sammen i rundt ett år fra 2008. Dobbel «gammal moro» ble det også for Brad, som fikk selskap av filmstjernen Gwyneth Paltrow (46). De to var på sin side et par mellom 1994 og 1997.

En som derimot glimret med sitt fravær var Justin Theroux (47), eksmannen til Jennifer Aniston gjennom tre år. Han sendte imidlertid sine gratulasjoner gjennom et innlegg på Instagram, der han hyllet ekskona.

Lettet på sløret

Det kom som et stort sjokk på mange da Jennifer Aniston avslørte at hun skulle skilles fra ektemannen Justin Theroux i februar i fjor.

Dette var Jennifers andre skilsmisse, kun tolv år tidligere gikk hun og Brad Pitt hver til sitt etter at han forelsket seg i Angelina Jolie (43) på settet til filmen «Mr. & Mrs. Smith». Brad og Angelina gikk derimot hver til sitt i 2016, etter to år som mann og kone.

I desember åpnet den tidligere Friends-stjernen seg om de to svært offentlige bruddene.

- Jeg føler ikke noe tomrom. Jeg gjør virkelig ikke det. Personlig, synes jeg ekteskapene mine har vært veldig suksessfulle, fortalte hun i et intervju med magasinet Elle.

- Og da de tok slutt, var det et valg som ble tatt fordi vi valgte å være lykkelige. Noen ganger eksisterte ikke lykke i ekteskapet lenger, delte hun åpenhjertig.

POPULÆRT PAR: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift mellom 2000 og 2005, og ekteskapet gjorde dem til et av Hollywoods mest berømte par. Foto: NTB scanpix
POPULÆRT PAR: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift mellom 2000 og 2005, og ekteskapet gjorde dem til et av Hollywoods mest berømte par. Foto: NTB scanpix Vis mer

Videre innrømmet stjernen at forholdene selvfølgelig hadde både opp- og nedturer, men viktigst for henne er å leve et fullverdig liv.

- Til syvende og sist, så har vi dette ene livet og jeg ønsket ikke å bli i en situasjon på grunn av frykt. Frykt for å være alene. Frykt for å ikke overleve. Blir man i et forhold basert på frykt, føles som om man gjør livet en dårlig tjeneste, forklarte hun til Elle.

SKILTES SOM GODE VENNER: Jennifer Aniston og Justin Theroux giftet seg i 2015 og ga hverandre sitt ja under en privat seremoni. Eksparet sjokkerte en hel verden da de annonserte at de skulle skille seg i fjor. Foto: NTB scanpix
SKILTES SOM GODE VENNER: Jennifer Aniston og Justin Theroux giftet seg i 2015 og ga hverandre sitt ja under en privat seremoni. Eksparet sjokkerte en hel verden da de annonserte at de skulle skille seg i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer

50-åringen fortalte videre at hun ikke bare ga opp ekteskapene, men at de prøvde å jobbe seg gjennom de vanskelige tingene. Da dette likevel ikke holdt, var det bedre å gå videre hver for seg.

- Det er ikke et nederlag. Vi må kvitte oss med disse klisjeene om at det er det, for en slik tankegang er veldig snevert.

Vis mer Vis mer

Familien prøver å gjenforene dem

Etter at begge Hollywood-stjernene ble single samtidig, har Jennifer og Brad blitt koblet til hverandre en rekke ganger. Pressen fortsetter stadig med å børste støv av det avbrutte ekteskapet.

I juni i fjor kom det frem at foreldrene til Brad, William (77) og Jane Pitt (79) visstnok gjorde «alt i sin makt» for å gjenforene sønnen med Jennifer.

Til kjendismagasinet Life & Style hevdet en kilde at Brads foreldre aldri har sett på Angelina Jolie som «den rette» for sønnen. Selv om foreldrene er takknemlige for alle barnebarna, prøver de å påminne sønnen om «hvem han egentlig elsker».

MENER HUN ER DEN RETTE: Hollwood-stjernens foreldre har angivelig et ønske om at Jennifer og Brad skal gifte seg på nytt. Foto: NTB scanpix
MENER HUN ER DEN RETTE: Hollwood-stjernens foreldre har angivelig et ønske om at Jennifer og Brad skal gifte seg på nytt. Foto: NTB scanpix Vis mer

- De prøver desperat å overbevise Brad om at Jen har vært den rette for ham hele tiden. Brads foreldre vil at de skal gifte seg igjen, fortalte en kilde overfor magasinet, og la til:

- Noen av Brads beste venner mener også han bør gi forholdet med Jennifer en ny sjanse. Det største presset kommer riktignok fra foreldrene.

LES OGSÅ: - De tåler ikke trynet på hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer