Erika Jayne og Tom Girardi:

Sannheten bak ekteskapet

En kilde forteller nå at ekteskapet mellom Erika Jayne og Tom Girardi var svært utradisjonelt.

HUSFRUE: Erika Jayne, kjent fra «Real Housewives of Beverly Hills» har søkt om skilsmisse fra ektemannen Tom Girardi. Nå forteller en kilde om ekteskapet. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB
HUSFRUE: Erika Jayne, kjent fra «Real Housewives of Beverly Hills» har søkt om skilsmisse fra ektemannen Tom Girardi. Nå forteller en kilde om ekteskapet. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Denne uken kom sjokknyheten om at «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne (49) og ektemannen Tom Girardi (81) skulle skilles etter 21 års ekteskap. Det meldte blant andre E! News.

- Etter nøye vurdering har jeg bestemt meg for å avslutte ekteskapet med Tom Girardi. Dette er ikke et lett valg. Jeg har stor kjærlighet og respekt for Tom og for årene og livet vi bygget sammen, het det i en uttalelse fra Jayne.

- Det er mitt største ønske å få gå gjennom denne prosessen med respekt for privatlivet som både Tom og jeg fortjener, sa hun videre, og la til at hun håper dette blir respektert.

- Var mye borte fra hverandre

Nyheten om bruddet skal imidlertid ikke ha kommet så sjokkerende på alle som først antatt. En kilde forteller nemlig til Us Weekly at ekteskapet skal ha vært av det utradisjonelle slaget, og at de to skal ha levd svært forskjellige liv før de skilte lag.

- Erika og Tom hadde et ukonvensjonelt ekteskap, der de var mye borte fra hverandre, ofte i flere måneder. De reiste separat. Tom ga Erika en veldig overdådig livsstil, og hun likte det, forteller kilden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer