Erika Jayne og Tom Girardi:

Sannheten bak ekteskapet

En kilde forteller nå at ekteskapet mellom Erika Jayne og Tom Girardi var svært utradisjonelt.

HUSFRUE: Erika Jayne, kjent fra «Real Housewives of Beverly Hills» har søkt om skilsmisse fra ektemannen Tom Girardi. Nå forteller en kilde om ekteskapet. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB
HUSFRUE: Erika Jayne, kjent fra «Real Housewives of Beverly Hills» har søkt om skilsmisse fra ektemannen Tom Girardi. Nå forteller en kilde om ekteskapet. Foto: Felipe Ramales / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Denne uken kom sjokknyheten om at «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne (49) og ektemannen Tom Girardi (81) skulle skilles etter 21 års ekteskap. Det meldte blant andre E! News.

- Etter nøye vurdering har jeg bestemt meg for å avslutte ekteskapet med Tom Girardi. Dette er ikke et lett valg. Jeg har stor kjærlighet og respekt for Tom og for årene og livet vi bygget sammen, het det i en uttalelse fra Jayne.

- Det er mitt største ønske å få gå gjennom denne prosessen med respekt for privatlivet som både Tom og jeg fortjener, sa hun videre, og la til at hun håper dette blir respektert.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Var mye borte fra hverandre

Nyheten om bruddet skal imidlertid ikke ha kommet så sjokkerende på alle som først antatt. En kilde forteller nemlig til Us Weekly at ekteskapet skal ha vært av det utradisjonelle slaget, og at de to skal ha levd svært forskjellige liv før de skilte lag.

- Erika og Tom hadde et ukonvensjonelt ekteskap, der de var mye borte fra hverandre, ofte i flere måneder. De reiste separat. Tom ga Erika en veldig overdådig livsstil, og hun likte det, forteller kilden.

Etter at 49-åringen ble et fullverdig medlem av den populære realityserien i 2015, skal hun ifølge kilden ha blitt både mer selvsikker og uavhengig.

- Eksponeringen det har gitt sangkarrieren hennes har gitt Erika en langt større fanskare, legger kilden til.

FORELSKET: Marcus Tannum har funnet kjærligheten etter at han var sammen med «Paradise Hotel»-kollega Maria Moen. Vis mer

Forsvarte ekteskapet

Stjerneparet giftet seg i 1999 etter å ha møttes på Chasen's i West Hollywood. Den gang serverte 49-åringen drinker, mens Girardi ofte var gjest.

«Etter å ha jobbet på restauranten i ett år bestemte jeg meg en kveld for å gi Tom telefonnummeret mitt», skrev Jayne i boken sin, «Pretty Mess», i 2018, og fortsatte:

«Vi sto foran en stor peis. «Hørte du at jeg er singel?» spurte jeg ham.

Seks måneder senere ble de forlovet, men ved flere anledninger har realitystjernen måtte forsvare ekteskapet sitt med den 32 år eldre advokaten.

- Jeg har alltid måtte takle dette. Den yngre kvinnen som giftet seg med den rikere, eldre mannen. Jeg mener, jeg er lei av å måtte rettferdiggjøre mitt 20 år lange ekteskap. Få deg et like langt ekteskap, så kan du snakke til meg, uttalte hun.

Tidligere har Erika Jayne vært gift med Thomas Zizzo som hun har den 26 år gamle sønnen Tommy Zizzo med. Skilsmissen med Jayne blir derimot den første for Girardi.

BRÅK: Etter en heftig krangel blir Åsa Vestlerund så sint at hun kaster et vannglass over Gunilla Persson da Hollywoodfruene var samlet til lunsj. Video: TV3 Vis mer

Uvisst utfall

I 2017 overrasket Jayne da hun avslørte i et intervju med Andy Cohen at hun og ektemannen ikke hadde noen ekteskapskontrakt ved en eventuell skilsmisse.

- La meg fortelle deg noe, og la meg være tydelig. Jeg er gift med en veldig mektig advokat. En ekteskapskontrakt ville aldri stått i veien for ham uansett ... Det kommer til å bli som Tom vil, det kan jeg forsikre deg. Han hadde revet i stykker det papiret på to sekunder, sa hun ifølge E! News.

Hva utfallet av skilsmissen blir, er dermed fremdeles uvisst.

LES OGSÅ: «Real Housewives»-stjerne delte oppdatering om syk datter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer