«Jan Thomas pusser opp»

Sannheten bak det «frekke» vennskapet

- Han er veldig begeistret for pikken sin.

FLØRTER: I episode 6 av «Jan Thomas pusser opp» hjelper Finn Schjøll til med blomstrer i Jan Thomas sitt nye hus. Og det blir ganske hett over kjøkkenbenken. Vis mer
Publisert

I dag rulles den sjette episoden av «Jan Thomas pusser opp» ut på Se og Hør, og nå begynner ting virkelig å havne på stell i den gamle Frogner-stallen kjendisstylisten har totalrenovert. Grunnarbeidet er, etter mye om og men, ferdig - og det er på tide å se nærmere på utsmykning og dekor.

Jan Thomas (52) har venner høyt oppe i mange bransjer, og kan derfor plukke fra øverste hylle hva gjelder hjelp. Derfor er det kanskje ikke så overraskende at selveste Finn Schjøll (72), Norges ubestridte blomsterkonge, kom på besøk for å friske opp huset med noen skjønne vekster.

Som man tydelig kan se i episoden øverst i artikkelen, går praten kjapt over fra bare blomster til å også handle om biene. De to har nemlig et nokså unikt og frekt vennskap, noe den flørtende og tidvis seksuelt ladde sjargongen er et tydelig bevis på.

SPILLOPPMAKERE: De to vennene har en slibrig sjargong, noe de begge ler godt av. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SPILLOPPMAKERE: De to vennene har en slibrig sjargong, noe de begge ler godt av. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Penis-glede

Man skal langt tilbake i tid for å finne «oppstandelsen» på det, mener Schjøll. Til Se og Hør forteller 72-åringen at han husker da kjendisstylisten returnerte til Norge etter årene i Hollywood.

- Det er litt som hundeeiere eller folk med barnevogn. De hilser på hverandre, og det har vi også endt med å gjøre på grunn av bransjene våre. Vi møttes nok trolig på venterommet til «God morgen, Norge» for mange år siden. Han er helt unik, og jeg tror ikke det finnes et menneske som har møtt Jan, som ikke liker ham, sier han, før han brått dreier om samtalen.

- Han har jo denne penis-fetishen, og er veldig begeistret for sin egen pikk. Det ordet skal du bruke i saken, vi legger ikke noe mellom linjene her. Det han burde gjort med det legemet sitt, er å dele det med flere. Den burde ha vært en kilde for glede til mange, sier han humoristisk.

GAMLE VENNER: Jan Thomas og Finn Schjøll er på toppen av hver sin bransje, og har vært venner i en årrekke. Her er de fotografert sammen i 2013. Foto: Morten Eik / Se og Hør
GAMLE VENNER: Jan Thomas og Finn Schjøll er på toppen av hver sin bransje, og har vært venner i en årrekke. Her er de fotografert sammen i 2013. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer

I episoden spiller Schjøll på at han gjerne skulle ha blitt med 52-åringen en tur på soverommet, og tonen gjennomgående generelt er også veldig flørtende. Det er slik vennskapet mellom de to er, og trolig en av grunnene til at de er såpass tette.

- I tillegg lever vi veldig sunt, begge to. Eller - han lever jo i en annen dimensjon enn meg sunnhetsmessig, men det er en felles interesser vi har. Mens jeg spiser en omelett spiser han bare eggehvitene. Han er nok preget av årene i Hollywood, forklarer Schjøll, før han igjen dreier mot en «grovis».

- Det er noe med at et sunt legeme gir en sunn kropp, og Jan er jo veldig opptatt av utstyret sitt. Penispumper bør utsendes av trygdekassen om det fungerer så godt for andre som for ham, vitser 72-åringen.

EPISODE 5: I denne episoden av «Jan Thomas pusser opp» blir vi vitne til at Ari Behn, like før sin bortgang, overrasket Jan Thomas med en helt spesiell gave. Vis mer

- Inspirerende

Selv om det blir mye penisprat, legger ikke Schjøll skjul på at han også beundrer kameraten, og det imperiet han har klart å bygge opp helt fra bunnen av.

- Jan er inspirerende. Det eneste han har fått her i livet er en god oppdragelse, resten har han stått for selv. Han har bygget opp alt alene, og han er aldri syk i viljen sin. Folk flest er jo tidvis sutrete eller lei, men jeg tror aldri jeg har hørt ham klage på noe som helst. Han er en mann av mange talenter, forklarer kameraten.

RENSELSE: I fjerde episode av «Jan Thomas pusser opp» har Jan Thomas besøk av sin venn Lilli Bendriss for å rense huset for gammel energi. Vis mer

På grunn av den herjende pandemien får ikke de to møtt hverandre i den kommende tiden, noe Schjøll spøker med at går helt fint - for han kan jo bare se på mange av de leddkledde bildene av kameraten, som eksisterer. Pandemien sørger også for at bedriftene til begge er utsatte. Schjøll har selv fått avlyst mange oppdrag, mens kjendisstylisten har permittert alle sine ansatte.

EPISODE TRE: I tredje episode av «Jan Thomas pusser opp» avslører Jan Thomas hvordan han holder seg ung og kjekk, og får endelig installert sitt hemmelige våpen. Vis mer

Verden skal derimot bli normal igjen, og når den tid kommer, vet blomsterkongen at både han og stylisten kommer til å jobbe hardt.

EPISODE 2: I denne episoden av «Jan Thomas pusser opp» kommer det tydelig frem at Jan Thomas ikke aner hva han driver med. Derfor får han hjelp av to gode venner til å finne egnet kjøkken og riktig materiale. Foto/klipp: Hamza Nebolsi Vis mer

- Det er bare to ting som kan slå meg ut: At hjernen går ut av drift, eller en totallammelse av kroppen. Altså - at jeg dør. Vi skal alle dø, men frem til det skal jeg jobbe. Jeg tror heller ikke Jan legger fra seg saksa før han er tvunget. Han begynner jo å bli en del av den gamle generasjonen han, og, men han kommer til å ta oss med på kjærlighetsinnspilling i Sør-Afrika igjen frem til han blir tatt av dage, ler Schjøll.

For ordens skyld - Jan Thomas har lest Schjølls uttalelser i denne saken, og har ikke noe å tilføye annet enn at han «elsker denne mannen».

EPISODE 1: I «Jan Thomas pusser opp» følger vi Jan Thomas når han skal pusse opp sitt nye hjem - en gammel stall - på Frogner. Går alt som det skal? Selvsagt ikke. Foto/klipp: Hamza Nebolsi Vis mer

LES OGSÅ: - Mitt livs beste valg å bryte forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer