Kanye West og Taylor Swift

Sannheten avslørt: - Flau og forskrekket

Etter flere år med påstander, er katta ute av sekken.

OPPKLART: Kanye West og Taylor Swift har aldri vært bestevenner, men de siste årene har de virkelig vært bitre fiender. En lekket telefonsamtale mellom de to viser nå at en av partene har løyet helt siden 2016. Her er duoen fotografert sammen med Jay Z og Kim Kardashian i 2015. Foto: NTB scanpix
OPPKLART: Kanye West og Taylor Swift har aldri vært bestevenner, men de siste årene har de virkelig vært bitre fiender. En lekket telefonsamtale mellom de to viser nå at en av partene har løyet helt siden 2016. Her er duoen fotografert sammen med Jay Z og Kim Kardashian i 2015. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært en av popkulturens store mysterier de siste årene. Etter en saftig feide, som begynte med at Kanye West (42) ga ut en låt og som endte med at Taylor Swift (30) forsvant fra sosiale medier, har spørsmålene vært mange. Hva var det som egentlig skjedde mellom de to superstjernene?

Wests opptrinn på VMA-utdelingen i 2009, da han stormet scenen mens Taylor Swift mottok pris for årets beste musikkvideo, er sakens begynnelse, men det skulle altså bli så mye verre. Konflikten er mangefasettert, og har bydd på alle slags vendinger. Mer om det senere.

Nå har det derimot dukket opp beviser som en gang for alle viser at Swift faktisk var den som hadde rett hele tiden. Det skriver flere medier, deriblant BBC.

Slibrige svar

Før vi ser på den nye lekkasjen, som altså avslører at ekteparet Kardashian West har løyet, er det nødvendig å se på litt forhistorie. Da artisten holdt på med sitt «Life of Pablo»-album, som kom ut i februar 2016, bestemte han seg for å lage låten «Famous». På denne går han hardt ut mot flere, men kanskje særlig Taylor Swift.

Han rapper om at de to muligens kan ha sex, og han omtaler henne som en «bitch», eller kjerring. Det ble imidlertid hevdet at Swift var informert om dette på forhånd, så da hun gikk hardt ut mot West da låten kom ut, oppsto det full forvirring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer