Safari Shabani:

- Sånne ting skal ikke skje

Realitydeltakeren fikk en tøff inngang til juletiden.

JULEAKTUELL: Safari Shabani er aktuell i NRKs nye julesatsning - «24 stjerners julekalender». Foto: Espen Solli / Se og Hør
JULEAKTUELL: Safari Shabani er aktuell i NRKs nye julesatsning - «24 stjerners julekalender». Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå er adventstiden for alvor i gang og torsdag gikk startskuddet for NRKs nye adventskalender - «24 stjerners julekalender». Der skal 24 kjente fjes kjempe seg gjennom julestrias utfordringer, før det helt til slutt kåres en julestjerne.

Safari Shabani (19) er en av deltakerne, og han har blant annet vært å se i «71 grader nord - team» og «Safari på safari».

programmets premierefest var Shabani i svært godt humør og kunne fortelle at han gledet seg stort til å feire jul. Den siste tiden har imidlertid ikke vært så fin for 19-åringens del.

REALITY AWARDS: Safari Shabani vant «Årets å faen» på Reality Awards. Video: Reality Awards Vis mer

Brutalt overfalt

For en drøy uke siden postet Shabani et innlegg på Instagram som i ettertid har fått mye oppmerksomhet. I innlegget forteller han at han ble overfalt av en gjeng menn på vei hjem fra en bursdag natt til søndag. Hvorfor? Fordi han hadde på neglelakk.

Det hele skal ha begynt da han sto og ventet på bussen. En mann kom bort og konfronterte ham med de lakkerte neglene.

«Så kom en kompis av han bort, og de begynte å dytte meg så jeg trakk meg unna. Da er det noen som tar kvelertak på meg bakfra og legger meg i bakken. Enda en kommer til, og det står nå fire stykker rundt meg og sparker meg. Så kommer det to til. Nå er de seks», er blant det 19-åringen skrev.

Han la til at saken er politianmeldt.

HYTTEJUL: Emil Gukild forteller om juleplanene med forloveden Linnéa Myhre. Reporter: Sofie Losen. Video: Nora Skavhaug Vis mer

- Skal ikke skje

Da Se og Hør møtte 19-åringen på premierefesten innrømmet han at det hadde vært en tøff tid etter overfallet.

- Det har vært en hard uke der jeg har tenkt altfor mye. Det har vært mye i hodet og jeg har overtenkt, og jeg har ikke klart å jobbe noe særlig, fortalte en tydelig medtatt Shabani.

Hendelsen har satt en støkk i ham, og selv om det er vanskelig gjør han alt han kan for å fokusere på det positive.

- Jeg har fått veldig mye kjærlighet, og det har hjulpet meg til å få litt fred med meg selv.

KOPI: Det norske produksjonsselskapet Lucky View synes at TV 2 sitt konsept «Abu og Mayoos Norge» likner i overkant mye på deres egen serie, «Safari på safari» fra 2020. Reporter: Amalie Bernhus Årtun. Video: TV 2 / Lucky Views. Vis mer

- Sånne ting skal ikke skje, men det skjedde med meg og jeg får ikke gjort så mye med det annet enn å prøve å være positiv. Jeg kommer i alle fall ikke til å slutte å være den jeg er eller gjøre det jeg gjør på grunn av det. Jeg vil bare gå videre og stole på at politiet gjør jobben sin.

Videre understreker TV-profilen at selv om det skjedde noe veldig kjipt, så kom det noe godt ut av det.

Tom for ord

Forrige fredag var komiker Jonis Josef (30) gjest på «Lindmo», og entret talkshowet med svartlakkerte negler. Det betydde mye for Shabani.

- Altså det var helt... Jeg så på det og han sendte meg melding og skrev «bro, dette var for deg». Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg ble så rørt og begynte nesten å gråte, og jeg hater å gråte.

VANNSKREKK: «71 grader nord»-deltaker Safari Shabani er livredd for vann. Da er det bra han har Jon Almaas med seg på tur. Video: Discovery+ Vis mer

- Det eneste jeg kunne si var «tusen takk, jeg er glad i deg og takk for at du gjorde det». Det var veldig, veldig fint og rørende å se.

Shabani legger ikke skjul på at Josef på mange måter er et forbilde for ham.

- Ord kan ikke beskrive følelsen man får når folk man ser opp til er der og støtter deg. Det er veldig fint.

Overfor Se og Hør bekrefter komikeren at neglelakken var til ære for Shabani, og benytter samtidig muligheten til å hylle unggutten:

- Han er en utrolig fin gutt som fortjener det beste, i alle fall ikke å bli angrepet for neglelakk.

LES OGSÅ: Amalie Iuel hyller kjæresten: - Vært modig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer