Sånn ja, Emma - nå har du lært

Emma Watson viste seg fra en helt annen side etter tabben. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Britiske Emma Watson (22) og resten av skuespillerne i «The Perks Of Being A Wallflower» reiser i disse dager land og strand rundt for å promotere den nye kinofilmen.

Og ting gikk ikke helt slik som planlagt, da 22-åringen gjestet rød løper i forrige uke.

Selv om den unge skuespillerinnen var føre var, og festet det minimale overpartiet på kjolen med såkalt «brystteip» for å holde den på plass, hindret ikke dette Watson å ufrivillig gi fotografene, og de andre skuelystne, et syn de sannsynligvis aldri vil glemme.

Men som folk flest lærer Emma Watson av sine feil, og da hun på nytt gjestet et rød løper-event i forbindelse med filmen satt kjolen slik den skulle.

Denne gangen hadde hun ikledd seg en kritthvit minikjole med en vampete greskgudinneinspirert «touch».

For mange vil Emma Watson alltid være «lille Hermine» fra Harry Potter-filmene, men stadig nye bilder av superstjernen viser at 22-åringen for lengst har vokst seg opp til å bli en vakker og vampete ung kvinne.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Emma Watson klinte til med ny kjæreste 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer