<strong>TAKKET FOR SEG:</strong> Isabella Martinsen (i midten) forlot de andre værdamene i Storm for snart ett år siden. Etterpå har hun livnært seg som frilansfotograf. Foto: TV 2
TAKKET FOR SEG: Isabella Martinsen (i midten) forlot de andre værdamene i Storm for snart ett år siden. Etterpå har hun livnært seg som frilansfotograf. Foto: TV 2 Vis mer

- Sånn er det å være naiv

Den nye hverdagen har ikke gått helt som planlagt for «Vær»-Isabella. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Isabella Martinsen nederst i saken!

SEHER.NO: I fjor høst ble det kjent at den populære værdamen Isabella Martinsen (32) hadde valgt å si opp jobben i TV 2. Etter ti år i kanalen følte 32-åringen at det var på høy tid å finne på noe annet.   

Siden det har Martinsen forsøkt å livnære seg som frilansfotograf. Det har ikke vært like lett som hun trodde på forhånd.

- Det har vært spennende, utfordrende, skummelt, fantastisk og helt jævlig. Det har vært litt av alt, men først og fremst veldig skummelt å starte som frilans. Det var tøffere enn jeg hadde trodd, men sånn er det å være naiv. Men jeg liker det jo. Det er en utfordring, og så lenge det går greit og man får mat på bordet - så er alt i orden, sier den tidligere værdamen til Seher.no.

Torsdag kveld dukket Isabella opp på premierefesten for MAX-serien «Norske ess», der hun er en av ni norske kjendiser som tester sine ferdigheter i poker sammen med tre fullblods pokerentusiaster.

- Savner du TV 2, Isabella?

- Ja. Først og fremst savner jeg kollegene, og det å være en del av miljøet der. Jeg har blitt voksen i TV 2 og Storm, jeg var der fra jeg var 21 år til jeg ble 30, så det er klart det har blitt en stor del av meg. Det er nesten litt rart å ikke skulle bli assosiert med det. Jeg savner en del av TV-jobben, der er jo ikke uten grunn at jeg er med her, mener hun.

Selv om hun altså har savnet deler av sitt gamle liv i Storm og TV 2, har hun aldri vurdert å gå tilbake livet som værdame.

  - Nei, det har jeg ikke gjort. Men det hadde ikke vært plass til meg heller tror jeg. Det var på tide å utfordre seg selv på litt andre måter, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vurderer å bli mamma igjen   

Se video med Isabella Martinsen her:[obj:media:10398]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer