Sangstjernens søster prostituerer seg

Mariah Careys søster Alison Carey Scott selger kroppen sin for å få råd til rus.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mariah Carey (42) er en av verdens største popstjerner og tjener mange millioner på sin vakre sangstemme. Hun lever et liv i luksus sammen med ektemannen Nick Cannon og deres tvillinger Morroccan og Monroe.

Men ikke alt er lykke i sangerens familie. Mariahs storesøster Alison Carey Scott (50) er nemlig tung rusmisbruker og selger kroppen sin for å få penger til narkotika.

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Hun har tidligere nektet for at hun jobber som prostituert, men har blitt dømt to ganger. 

Som om ikke det var nok skal 50-åringen være dødssyk. Det amerikanske magasinet The National Enquirer hevder hun har fått HIV, men ifølge henne selv har hun fått leverkreft.

50-åringen er nå blakk og har ikke råd til behandling. Nylig oppsøkte hun et legesenter der hun skal ha tryglet om hjelp.

Søsteren Mariah skal ha hjulpet henne i flere og år og betalt for opphold på avrusning, men har nå kuttet all kontakt med Alison.

Les mer og se eksklusive bilder i tirsdagens Se og Hør!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mariahs divanykker forbløffer  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer