amfAR-galla i New York:

Sangstjernen sjokkerte med kveldens høyeste splitt

Halsey risikerte tidenes kjoleglipp på den røde løperen.

DRISTIG KJOLEVALG: Den prisbelønte artisten Halsey overrasket på veldedighetsgalla i New York i en temmelig vågal kjole. Foto: NTB scanpix
DRISTIG KJOLEVALG: Den prisbelønte artisten Halsey overrasket på veldedighetsgalla i New York i en temmelig vågal kjole. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Onsdag kveld gikk veldedighetsgallaen amfAR Gala av stabelen i ærverdige Cipriani Wall Street i New York.

En rekke stjerner hadde møtt opp på gallaen for å kaste glans over arrangementet. Og på den røde løperen stod Hollywood-slageren «høye kjolesplitter» definitivt høyt i kurs - noe som brakte tankene tilbake til Angelia Jolies (42) berømte Oscar-kjole fra 2012.

Både supermodellene Heidi Klum (44) og Ashley Graham (30) og skuespiller Olivia Culpo (25) viste frem lår mens de poserte for fotografene - men det var en helt annen stjerne som stjal showet:

Artist Halsey (23) overrasket nemlig i det som må ha vært kveldens dristigste kjole, med splitt helt opp til skrittet.

Saken fortsetter nedenfor.

23-åringen, som for øvrig gjestet Oslo og Nobels fredsprisutdeling i 2016, stylet den lekre kjolen med sorte platåsko og store, glitrende øredobber.

Både det vågale antrekket, samt den kraftige sminken og det platinablonde håret, sørget dessuten for en slående likhet med Halseys artistkollega Lady Gaga (31).

Saken fortsetter nedenfor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer