Sophie Ellis-Bextor:

Sangstjernen på sykehus etter ulykke

Ble hastet i ambulanse etter stygt fall på sykkel.

SKADET SEG: Den britiske sangstjernen Sophie Ellis-Bextor avslører på Instagram at hun havnet i en sykkelulykke tirsdag. Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix
SKADET SEG: Den britiske sangstjernen Sophie Ellis-Bextor avslører på Instagram at hun havnet i en sykkelulykke tirsdag. Her avbildet i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den 41 år gamle britiske sangstjernen Sophie Ellis-Bextor gjorde sin debut på slutten av 1990-tallet som forsanger for indie-rockbandet Theaudience.

Etter at musikkgruppa takket for seg valgte 41-åringen å begi seg ut på en solokarriere, og oppnådde stor suksess på begynnelsen av 2000-tallet med låten «Murder On The Dancefloor».

Tirsdag er det derimot noe helt annet enn musikk som stjernen deler på Instagram med sine over 200 000 følgere.

Der forteller Ellis-Bextor at hun havnet i en sykkelulykke, som endte med at hun ble hastet i ambulanse til et sykehus i London.

SKADER SEG: David Lönnberg i svenske «Paradise Hotel» skal bare ta seg et uskyld nakenbad, men det ender i en blodig ulykke. Video: Viafree.se Vis mer

- Forslått og sår

I Instagram-innlegget utdyper 41-åringen ulykken, og viser frem skadene hun fikk som følge av den.

På bildet ser man at sangstjernen fikk seg en skikkelig trøkk, og at hun ble etterlatt med flere sår i ansiktet og på den ene armen. Det ser også ut som at hun har fått seg en blåveis på øyet.

«Jeg endte opp på sykehus i går etter at jeg under en sykkeltur veltet på en sykkelsti og ramlet ned en skrent og havnet på siden av Themsen. Jeg har delt et svart-hvitt-bilde av skadene mine, så de ikke virker så alvorlig. Jeg har det greit. Jeg er bare litt forslått og øm i kroppen», skriver sangfuglen.

Videre benytter hun anledningen til å takke for all hjelpen hun mottok etter sykkelulykken.

«Jeg vil gjerne takke de ansatte ved ambulansen, og personalet på West Middlesex Hospital (her ble jeg faktisk født), for å lappe meg sammen igjen. Jeg vil også takke de fire joggerne, Lucas, Colin, Josh og Willow, som stoppet opp for å hjelpe meg og Richard Jones når jeg skadet meg. Dere var så rolige og hjelpsomme. Takk skal dere ha», fortsetter hun.

Kort tid etter at hun delte Instagram-innlegget oppdaterte hun innlegget ved å skrive følgende:

«Jeg burde ha nevnt at hovedgrunnen til at jeg delte dette var for å takke de utrolige menneskene som stoppet opp og hjalp meg (selv om sympati er veldig støttende), så ikke bekymre dere. Jeg har det bra og blir tatt godt vare på. Richard har vært fantastisk og barna har vært skjønne. Masse kjærlighet».

DRAMATISK: Det blir dramtisk under en av konkurransen i «Kompani Lauritzen», når Izabell skader hånden og ryker leddbåndet. Vis mer

Lagde disco for følgerne sine

Sangerens sykkelulykke kommer bare få dager etter at hun avsluttet det populære arrangementet sitt på Instagram med navn Kitchen Disco.

Der disket hun opp med populære disco-melodier til følgerne sine hver fredag i nesten tre måneder. Dette for å underholde folket som blant annet befant seg i karantene som følge av coronapandemien.

Nylig kom hun også ut med låten «Our House», og i den anledning delte hun et innlegg på Instagram.

«Et ekstranummer assosiert med den siste Kitchen Disco. Og det var bare én sang vi kunne avslutte med. Takk for at du besøkte huset vårt gjennom de siste to og en halv månedene. Dere har hjulpet oss med å holde oss trygge og sunne og føle oss knyttet til andre. Ta vare på dere selv», skrev hun til innlegget.

På privaten er sangstjernen godt gift med bassgitaristen Richard Jones. Duoen ga hverandre sitt ja i 2005, og sammen har de barna Sonny (16), Kit (11) og Ray (8).

LES OGSÅ: Ranet og skadet: - Skar seg totalt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer