Sangstjernen nekter å slanke seg

Sangstjernen er lei av alt kroppsfokuset i bransjen.

FORNØYD MED FORMENE: Adele vil ikke endre noe på egen kropp. Foto: stella pictures
FORNØYD MED FORMENE: Adele vil ikke endre noe på egen kropp. Foto: stella pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det britiske multitalentet Adele Laurie Blue Adkins (23), bedre kjent som bare Adele, har gjort stor suksess med hits som «Someone Like You» og «Chasing Pavements». Nå får hun smake baksiden av medaljen, men er fast bestemt på å være seg selv.

De fleste andre stjerner på hennes alder, er svært opptatt av kropp og utseende. Men ikke Adele. Til Vouge, sier hun at hun elsker å være seg selv, og at kropp aldri har vært et tema.

Hun forklarer innstillingen sin med at hun rett og slett ikke har mennesker i livet sitt som fokuserer på slike ting.

- Selvfølgelig har jeg også usikkerheter, men jeg vil ikke henge med mennesker som peker de ut for meg!, forklarer hun til magasinet.

Og det ser ut som om denne teorien fungerer, for Adeles karriere er kun på vei oppover. Hennes andre album «21», har allerede solgt over 3,5 millioner kopier. Dessverre ble hun tvunget til å avlyse de to første konsertene i sin Storbrittania-turné, på grunn av forkjølelse.

«Jeg vil heller avlyse et show, enn å ikke gjøre et bra show for dere», skriver hun på Twitter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kom som iskrem på MTV-løperen   

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer