Taylor Swift:

Sangstjernen bygger mur rundt huset sitt

Har sett seg lei av at folk prøver å komme seg inn på eiendommen hennes.

LEI AV INNTRENGERE: Taylor Swift skal nå bygge på muren utenfor hjemmet sitt i Beverly Hills med ytterligere fire meter. Foto: NTB Scanpix
LEI AV INNTRENGERE: Taylor Swift skal nå bygge på muren utenfor hjemmet sitt i Beverly Hills med ytterligere fire meter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I august fikk fansen et gledelig gjensyn med Taylor Swift (28) under MTV Video Music Awards, etter at hun i flere måneder holdt seg borte fra rampelyset.

Nå kan det se ut til at hun ønsker å skjerme seg enda mer, i alle fall på privaten, da det er blitt kjent at 28-åringen skal bygge en flere meter høy mur rundt huset sitt i Beverly Hills.

Det er TMZ som har fått tak i dokumenter som viser til at sangfuglen skal legge til ytterligere fire meter på en allerede eksisterende to meter høy mur rundt hjemmet.

Ifølge nettstedet vil påbyggingen av muren bidra til å «styrke sikkerheten på eiendommen, grunnet flere forsøk fra personer som har prøvd å ta seg inn på eiendommen over den eksisterende muren».

«Shake it off»-sangeren har ved flere anledninger opplevd at uønskede mennesker har prøvd å komme seg inn hjemme hos henne, og i april ble en mann observert utenfor huset hennes ikledd en maske og hansker.

Saken fortsetter under.

UØNSKEDE GJESTER: Taylor Swift har måttet hanskes med flere episoder der ukjente har brutt seg inn hos henne. Det har hun nå sett seg lei på. Foto: NTB Scanpix
UØNSKEDE GJESTER: Taylor Swift har måttet hanskes med flere episoder der ukjente har brutt seg inn hos henne. Det har hun nå sett seg lei på. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da politiet senere gjennomsøkte mannens bil, ble det funnet et tau, en kniv og ammunisjon.

Uken etter ble en mann funnet sovende inne i sangerens Manhattan-leilighet. Taylor selv var ikke i New York da mannen ble funnet.

Comeback på rød løper

I mai, under Billboard Music Awards i Las Vegas, dukket sangeren opp på den røde løperen for første gang på to år.

Saken fortsetter under.

COMEBACK: I mai stilte Taylor Swift på rød løper for første gang på to år. Foto: NTB Scanpix
COMEBACK: I mai stilte Taylor Swift på rød løper for første gang på to år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I en rosa, lang kreasjon fra motehuset Versace strålte hun på den røde løperen, nominert til hele fem priser.

I forkant av prisutdelingen ble det spekulert på om den verdenskjente popartisten skulle fremføre en av sine nye låter på scenen. Til fansen store skuffelse gjorde hun ikke det.

Stjernen gikk likevel ikke tomhendt hjem. Under armen kunne hun ta med seg prisene for beste kvinnelige artist og bestselgende album.

- Jeg har ikke vært på en prisutdeling på noen år nå, og det er veldig fint å være her i kveld, sa Taylor fra scenen ifølge People og la til:

- Og det er utrolig hyggelig å motta prisen for årets kvinnelige artist.

Ny kjæreste

For ett år siden ble det kjent at Taylor hadde funnet lykken med den britiske skuespilleren Joe Alwyn (27).

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRESTER: Taylor og Joe holder en lav profil, og det er ikke ofte at vi ser dem sammen. Her er de avbildet på tur i Malibu i Mars. Foto: Splash News / NTB Scanpix
KJÆRESTER: Taylor og Joe holder en lav profil, og det er ikke ofte at vi ser dem sammen. Her er de avbildet på tur i Malibu i Mars. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Paret, som angivelig skal ha datet en stund før flørten ble kjent, har imidlertid valgt å holde en lav profil og har sjelden vist seg sammen i offentligheten.

Det mystiske paret skal ifølge People ha møttes for første gang under en Kings of Leon-konsert i oktober 2016, hvor det angivelig skal ha vært venninner av Taylor som introduserte turtelduene for hverandre.

I motsetning til sangerens tidligere kjærester har ikke Joe vært spesielt fremtredende i rampelyset. Så tidlig som i 2016 fikk han sitt store gjennombrudd med filmen «Billy Lynns hjemkomst», og har siden figurert i filmen «The Sense of an Ending».

På privaten skal 26-åringen, ifølge en tidligere klassekamerat, være populær blant jentene, og var litt av en sjarmør da de to gikk på dramaskole sammen i London.

- Han er veldig karismatisk. Det man vil kalle drømmeprinsen, sier Jordan Bunton-Williams til Daily Mail.

LES OGSÅ: Fansen frykter for skuespillerens helse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer