- Sangstjernen blir astronaut

Sarah Brightman skal ha fullført de medisinske testene.

VIL TIL VERDENSROMMET: Brightman kan få oppfylt ønsket sitt om å besøke den internasjonale romstasjonen. Foto: Stella Pictures
VIL TIL VERDENSROMMET: Brightman kan få oppfylt ønsket sitt om å besøke den internasjonale romstasjonen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske klassisk-sangerinnen Sarah Brightman (52) kan bli den neste rom-turisten, etter at hun har fullført de medisinske testene i Russland. Det melder Daily Mail.

Det skal ennå ikke ha blitt signert noen kontrakt, men leder for bemannede oppdrag i verdensrommet, Alexei Krasnov, forteller at det kan skje.

En slik tur skal koste omkring 175 millioner kroner totalt.

Dersom Brightman får det som hun ønsker, kan hun i løpet av 2015 få besøkt verdensrommet. Før den tid må hun gjennom riktig trening.

- Om en måneds tid vil navnet på den neste rom-turisten bli offentliggjort. Personen vil mest sannsynlig fly til den internasjonale romstasjonen i 2015, sier en kilde ifølge den britiske avisen.

Brightman hevdes å være en av verdens rikeste kvinnelige klassiske sangerinner.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Harry vil søke på astronautskole

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer