Sangstjernen ble pappa

- Livet blir ikke mer ekte enn dette, sier Eric Church.

<strong>BLE FORELDRE:</strong> Eric Church og kona Katherine ble forrige uke foreldre for første gang, da de fikk en sønn. Foto: UPI
BLE FORELDRE: Eric Church og kona Katherine ble forrige uke foreldre for første gang, da de fikk en sønn. Foto: UPI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Country-stjernen Eric Church (34) og kona Katherine ble forrige uke foreldre for aller første gang. Det bekrefter stjernen selv overfor nettstedet People.com.

- Alle forteller deg hvor fantastisk det er å bli pappa. Ord kan aldri rettferdiggjøre den følelsen, sier han til nettstedet.

Church, som blant annet har hatt hit-singlene «How 'Bout You» og «Homeboy», klatret i sommer opp på førsteplass på album-lista i USA med albumet «Chief».

- Jeg har alltid laget musikk som representerer det virkelige liv. Og livet blir ikke mer ekte enn å ha en nyfødt sønn hjemme.

Ifølge nettstedet har sønnen fått navnet Boone McCoy.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var en dårlig far

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer