VAR RUSMISBRUKER: Natalie Cole ble mest sannsynlig smittet av hepatitt c på grunn av heroinmisbruk for mange år siden. Foto: STELLA PICTURES
VAR RUSMISBRUKER: Natalie Cole ble mest sannsynlig smittet av hepatitt c på grunn av heroinmisbruk for mange år siden. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Sangstjerne innlagt på sykehus

Legene mener hun kan ha blitt smittet av heroinbruk for 25 år siden.

SEHER.NO: Den verdensberømte soulsangerinnen Natalie Cole (58) er innlagt på et sykehus i New York. Ifølge People er årsaken at sangeren har fått bivirkninger etter sine tidligere behandlinger av sykdommen hepatitt C.

For noen måneder siden ble det kjent at Cole hadde pådratt seg hepatitt C, som ikke er av den livstruende typen. Sykdommen ble oppdaget under et rutinebesøk hos legen. Nå mener altså legene at hun kan ha pådratt seg en kombinasjon av bivirkninger etter å ha fått cellegiftbehandling.

Samtidig har hun den siste tiden brukt mye tid på lanseringen av sitt nye album, "Still unforgettable, noe som sannsynligvis har gjort at hun ikke har gitt seg selv den roen hun trenger.

Legenes umiddelbare teori, er at 58-åringen, som er datter av den like verdensberømte - og avdøde - Nat King Cole - kan ha pådratt seg hepatitt C-smitten for mer enn 25 år siden. Den gang var hun nemlig heroinmisbruker.

Les mer om hepatitt C her (Ekstern lenke).

Cole forventes å måtte hvile noen dager i New York, før hun reiser tilbake til Los Angeles - der hun skal holde seg i ro i ytterligere minst én måned. Det betyr at resten av hennes konserter i september og oktober mest sannsynlig vil bli avlyst.

Behandling av hepatitt C kan gi fglere bivirkninger, blant annet kvalme og en voldsom utmattelse.

- Jeg har begynt å miste noe av håret mitt på grunn av behandlingen, og har samtidig mistet flere kilo. Jeg ligner et fugleskremsel, sa hun til People i august.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Mariah i slekt med Cole?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.