Sangstjerne i sex-skandale

Vågale bilder fra Michael Bublés ville ungdomstid lagt ut på nettet.

RAMMET AV SKANDALE: Vågale bilder av Michael Bublé, i seksuelle positurer med flere kamerater og en blondine, havnet denne helgen på nettet hos RadarOnline. Heldigvis er bildene drøyt 13 år gamle - lenge før sangeren ble en gift småbarnsfar. Foto: Stella Pictures
RAMMET AV SKANDALE: Vågale bilder av Michael Bublé, i seksuelle positurer med flere kamerater og en blondine, havnet denne helgen på nettet hos RadarOnline. Heldigvis er bildene drøyt 13 år gamle - lenge før sangeren ble en gift småbarnsfar. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Smørsangeren Michael Bublé (38) er kjent for et temmelig finkjemmet image, men noen private bilder av stjernen som har kommet på avveie viser en ganske annen side av ham.

Det er nettstedet RadarOnline som har fått tak i bildene, som ble tatt sommeren 2000 - et par år før hans gjennombrudd som artist.

De vågale bildene skal ha blitt tatt under en utagerende kveld med festing i Bublés kanadiske hjemby Vancouver, noen få måneder etter at «Come Fly With Me»-sangeren hadde brutt med sin daværende kjæreste.

- Han falt litt fra hverandre. Han pleiet sitt knuste hjerte, forteller en venn av Bublé til RadarOnline.

FAMILIEMANN: Michael Bublé med kona Luisana og en trillevogn uten baby i sommer - kanskje han øvde seg til sønnen Noahs ankomst? Foto: Stella Pictures
FAMILIEMANN: Michael Bublé med kona Luisana og en trillevogn uten baby i sommer - kanskje han øvde seg til sønnen Noahs ankomst? Foto: Stella Pictures Vis mer

Et av bildene viser sangeren, som i dag er en gift småbarnsfar, med ansiktet sitt begravd i kløften på en ukjent blondine.

På et annet bilde poserer han mellom beina på kvinnen, mens to av kompisene hans er opptatt med de nakne brystene hennes.

- Ikke skamfullt

Vennen forteller til RadarOnline at jublende kamerater oppmuntret sangeren til å beføle den ukjente skjønnheten etter den fuktige byturen.

- Når vi kom tilbake til leiligheten kom ting ut av kontroll. Vi var alle himmelfalne da det skjedde, men så begynte vi å le. Det var mye plystring og uling. Det var ikke noe skam rundt det. Alle var til og med ok med at det ble tatt bilder! avslører kilden.

 

Hva Michael Bublé synes om at de vågale fotografiene nå finnes på nettet er imidlertid uvisst.

«BAD BOY»: Sangstjernen har tidligere irritert seg over sitt stuerene image, som ikke passer med hans forkjærlighet for festing og marijuhana. Det er mulig imaget vil endre seg nå. Foto: Stella Pictures
«BAD BOY»: Sangstjernen har tidligere irritert seg over sitt stuerene image, som ikke passer med hans forkjærlighet for festing og marijuhana. Det er mulig imaget vil endre seg nå. Foto: Stella Pictures Vis mer

Se de oppsiktvekkende bildene til RadarOnline her! (Ekstern lenke).

Mer enn snill gutt

- Disse bildene er den strake motsetningen til det imaget han har hatt offentlig i mange år. Michael har alltid vært en jentefut. Før han giftet seg med Luisana datet han til og med et par strippere, forteller kilden videre.

Men dette er ikke første gang 38-åringens stuerene image - som han selv har uttrykt misnøye om - slår sprekker. Tidligere i år innrømmet smørsangeren at han liker å røyke marijuhana, og at han ikke ser noe galt med det.
 

Michael Bublé giftet seg med modell og skuespiller Luisana Lopilato (26) våren 2011. Deres førstefødte, sønnen Noah (1 mnd), kom til verden i slutten av august.

LES OGSÅ: Nå blir de foreldre

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer