Sangsmekk til Ozzy

Enkelte stemmer kan faktisk få fuglene til å ramle ut av trærne.

HJELP: Disse tre sangerne, Celine Dion, Ozzy Osbourne og Mariah Carey har ifølge Q de verste sangstemmene i historien. Hva syns du? Foto: Stella Pictures
HJELP: Disse tre sangerne, Celine Dion, Ozzy Osbourne og Mariah Carey har ifølge Q de verste sangstemmene i historien. Hva syns du? Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De er dårlige, de verre og de er verst.

Ifølge musikkmagasinet Q, er det ballade-baben Celine Dion (38), den eldrende Ozzy Osbourne (58) og divaen Mariah Carey (36) som passer perfekt inn i samtlige av de tre kategoriene.

Denne måneden har det populære bladet tatt for seg det de mener er tidenes verste sangere, og det er altså disse tre som stikker av med den ikke akkurat så gjeve tittelen.

Hvem mener du er verst? Stem til høyre!

- Mariah Carey kan vitterlig synge hundre oktaver, og hun har tydeligvis som formål å synge så høyt at fuglebarn ramler ned fra trærne. Det betyr ikke nødvendigvis at det er bra, skriver bladets ekspertpanel ifølge Aftonbladet.

Til og med rockelegenden Ozzy Osbourne får seg en smekk:

- Ozzy synger som han prater. Det kan kanskje være en grunn til å føle sympati for ham, men ikke nok til å kjøpe skivene hans, skriver de.

Vi får håpe at Dions "Heart Will Go On", Carey kan "Shake It Of" og at Ozzy fortsetter å gjøre det "Live and Loud" etter den harde kritikken ...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer