GIFT: Røkke og kona Anne Grete Eidsvig holdt dåp for sønnen Per Fridtjof i Oppdal kirke. Foto: Se og Hør
GIFT: Røkke og kona Anne Grete Eidsvig holdt dåp for sønnen Per Fridtjof i Oppdal kirke. Foto: Se og HørVis mer

Sangfuglen Kjell Inge

Kjell Inge Røkke sjokkerte alle da han opptrådde i kirken under sønnens dåp.

SEHER.NO: Finansmann Kjell Inge Røkke (48) overrasket alle kirkegjengerne da han opptrådde under sønnens dåp sist søndag, skriver VG.


Midt under gudstjenesten i Oppdal kirke ble Røkke bedt om å komme frem til alteret av sogneprest Arne Aspeland.


Og med dåpsbarnet Per Fridtjof (5 md.) på armen sang finansmannen den kristne barnesangen "Min båt er så liten" foran de vel 350 nokså overraskede kirkegjengerne.


- Ha, ha, ha. Jeg kom på ideen like før gudstjenesten startet, og spurte Røkke om han ville synge sammen med meg. Han var sporty og stilte opp. Vi to sang sammen, med alle i kirken som medsangere. Vi sang den to ganger, med litt bevegelser til, sier sogneprest  Aspeland til VG.


Og ifølge sognepresten var låten valgt med glimt i øyet, for Røkke er jo godt kjent for å ha en forkjærlighet for store luksusbåter.


- Så er det et poeng da, at uansett om man har stor eller liten båt så er vi alle små i forhold til de virkelig store tingene, sier Aspeland.


Kjell Inge Røkke og kona Anne Grete Eidsvig har fra før av sønnen Normann (3), mens Røkke også har barna Kristian (24) og Elisabeth (20) fra ekteskapet med Kari Monsen Røkke.


LES OGSÅ:- Røkke spanderte pizza