IMPONERTE: Maria Haukaas Storeng og Mira Craig trådte til med en spontanfremførelse av duetten "Mine all mine" i den norske ambassadørboligen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
IMPONERTE: Maria Haukaas Storeng og Mira Craig trådte til med en spontanfremførelse av duetten "Mine all mine" i den norske ambassadørboligen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Sang ut for verdenspressen

Jubelen stod i taket da Mira og Maria framføre sin selskrevne duett i den norske ambassadeboligen.

BEOGRAD (SEHER.NO:) At Maria Haukaas Storeng og  låtskriver Mira Craig kan mer enn MGP-låta "Hold On Be Strong", ble raskt klart da de onsdag møtte norsk og internasjonal presse i den norske ambassadørboligen i Beograd.

Godt hjulpet av sine faste korister og akkompagnert av musikkprodusent Javed Kurd, framførte superduoen sangen "Mine all mine" - som de nylig ga ut på Marias nye plate "Hold On Be Strong".

Få timer etter at de morgentrøtte jentene møtte Seher.no i Beograd sentrum, var det lett å se at de hadde funnet nye krefter til å gjøre best mulig inntrykk på de utenlandske pressefolkene.

Finsk TV hadde fått med seg at "Hold On Be Strong" var den første låten Mira skrev, og ville gjerne vite hvordan den havnet i Melodi Grand Prix.

Maria måtte også løpe mellom fotografene, samtidig som hun måtte svare på alt fra den spennende semifinalen, til hvor langt nord hjemstedet Senja ligger og hva hun spiser til jul.

Begge jentene - som stilte til fotografering i matchende antrekk - brukte også tid til å posere sammen med de finske og islandske deltakerne, som var spesialinvitert til ambassadefesten.

Maria og Mira tok imidlertid stresset i de herskapelige omgivelsene med et smil, noe som så ut til å bli veldig godt mottatt av den utenlandske pressen.

- Det gode oppmøtet bekrefter mistanken vår om at Maria har blitt en yndling. Vi har hendene fulle med forespørsler fra internasjonal presse, men jeg ser fremdeles ikke på oss som favoritter. Det er nok fortsatt Ukraina, Russland og Hellas, sier Marias manager Mads Rogde beskjedent til Seher.no.

Men kanskje har favoritt-stemplet endret seg etter jentenes spontankonsert..

Se videoen her:


[obj:media:6442]



[obj:media:6443]