- SANG JACKSONLÅT DA HAN DØDE: Plateartisten Vivian Sørmeland - også kjent fra Idol - var i ferd med å framføre en Michael Jackson-sang for første gang, da popkongen døde. Foto: Anders Myhren / Seher.no
- SANG JACKSONLÅT DA HAN DØDE: Plateartisten Vivian Sørmeland - også kjent fra Idol - var i ferd med å framføre en Michael Jackson-sang for første gang, da popkongen døde. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Sang Jackson-låt da jeg fikk budskapet

Dette husker norske kjendiser selv best fra underholdningsåret 2009.

Se og hør kjendisene fortelle hva de husker best fra underholdningsåret 2009 nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Kjendisåret 2009 har vært preget av en rekke skandaler som Kanye Wests storming av MTV-scenen, David Letterman og Tiger Woods' utroskap, og jentemobbing i "Paradise Hotel", men det som har spikret seg fast i hukommelsen til flere norske kjendiser er pop-kongen Michael Jacksons brå død.

Popartisten Vivan Sørmeland (24) - som er en av sangerne i årets store julevideo fra Seher.no - sier at Jacksons død den 25. juni var ekstra spesiell for henne, fordi hun var i ferd med å fremføre en av popkonkongens låter da hun fikk beskjeden.


Se årets julevideo med blant andre A1, Åge Sten Nilsen og Vivian Sørmeland HER!

- Jeg hadde konsert og akkurat den kvelden hadde vi øvet inn en Michael Jackson-låt. Det var første gang vi spilte den ever. Da vi skjønte at han var død, måtte vi gå inn og si at "vi får dedikere denne til Michael Jackson, som nettopp døde". Det ble en spesiell stemning, sier hun til Seher.no.

Også den tidligere "Ungkaren" på TVNorge, Stig Kjos, trekker frem Michael Jacksons død som det han husker best fra underholdningsåret 2009.

- Jeg var stor fan og husker godt hvor jeg var da jeg fikk beskjeden. Jeg var på en pub, på Colletts cafe på St. Hanshaugen i Oslo, og husker jeg fikk hele puben til å ta en gravøl for Jackson, sier han til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

Se oversikten over de viktigste kjendishendelsene fra 2009 HER!

LES OGSÅ: FBI med 333 sider Jacko-hemmeligheter

Se flere kjendiser fortelle hva de husker best fra underholdningsåret 2009 her:[obj:media:8268]