Sang «I Will Always Love You» til Whitney fra scenen

Se Jennifer Hudsons hyllest til den avdøde stjernen!

SANG FOR WHITNEY: Jennifer Hudson fremførte Whitney Houston -hiten «I Will Always Love You» fra Grammy-scenen. Foto: All Over Press
SANG FOR WHITNEY: Jennifer Hudson fremførte Whitney Houston -hiten «I Will Always Love You» fra Grammy-scenen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Jennifer Hudsons Whitney-hyllest nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Artistene stod i kø for å hylle Whitney Houston på søndagens Grammy-utdeling, etter at nyheten om pop-legendens død ble kjent natten før.

- Det eneste som er rett for meg er å begynne med en bønn for vår søster som har gått bort, sa rapperen LL Cool J,  som var vert for prisutdelingen, ifølge People.

Den mest gripende hyllesten stod imidlertid sangerinnen Jennifer Hudson (30), da hun fremførte en versjon av Dolly Partons «I Will Always Love You», som Houston fikk stor suksess med i filmen «The Bodyguard», ifølge nettsiden TMZ.

Hudson har i likhet med Houston vunnet en Oscar-stautett i tillegg til suksess som artist. Mens Hudson vant for beste kvinnelige birolle i musikk-filmen «Dreamgirls» i 2007, vant Whitney Houston for «Beste originale sang» i 1999 med hiten «When You Believe».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun brøt fullstendig sammen
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer