Sang foran sin norske kjæreste

- Jeg kommer til å være mye på Hvaler fremover, sier Samantha Fox til Se og Hør.

FORELSKET: Samantha Fox på scenen under «Allsang på Grensen»-innspilling onsdag. Blant publikum satt hennes norske kjæreste. Foto: Andreas Fadum
FORELSKET: Samantha Fox på scenen under «Allsang på Grensen»-innspilling onsdag. Blant publikum satt hennes norske kjæreste. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag ble det kjent at 80-talls stjernen Samantha Fox (50) har funnet kjærligheten med Linda Olsen (42) fra Østfold.

Samme kveld sto «Touch Me»-sangerinnen på scenen under innspillingen av «Allsang på Grensen», som sendes på TV 2 torsdag.

Tilstede var også hennes norske kjæreste, men de to kvinnene gjorde et poeng ut av å ikke bli sett sammen.

Til Seoghør.no sier Samantha at hun regner med å tilbringe mye i tid i Hvaler-området, hvor kjæresten bor, fremover.

- Jeg har mange venner her og kommer til å tilbringe mye tid her, spesielt på Hvaler.

- Det er veldig vakkert her. Det føles som mitt andre hjem.

KJÆRESTER: Linda Olsen fra Østfold er Samantha Fox' nye kjæreste. Foto: Privat
KJÆRESTER: Linda Olsen fra Østfold er Samantha Fox' nye kjæreste. Foto: Privat Vis mer

Til programleder Katrine Moholt sa Samantha Fox at hun er svært lykkelig med sin norske kjæreste.

- Jeg er veldig lykkelig, hva kan jeg si. Hun er en fantastisk kvinne.

Se og Hør vet at de to har vært sammen en stund, og da evigunge Samantha fylte 50 tidligere i år, feiret hun bursdagen sammen med Linda Olsen.

Det var lokalavisen Demokraten som først omtalte forholdet og skrev i sin artikkel at paret er på leting etter et hus de kan flytte inn i sammen på Hvaler.

GOD STEMNING: - Du er så skjønn sa Samantha Fox under sending til «Allsang på Grensen»-programleder Katrine Moholt Foto: Andreas Fadum
GOD STEMNING: - Du er så skjønn sa Samantha Fox under sending til «Allsang på Grensen»-programleder Katrine Moholt Foto: Andreas Fadum Vis mer

Paret selv ønsket ikke å kommentere saken den gang.

På 80-tallsfest i Norge

I 2014 stod Samantha på scenen under «We Love The 80's»-festen i Telenor Arena.

Da sa hun til Se og Hør at hun ikke ser for seg å synge «Touch Me» i 20 år til.

- Jeg kommer neppe til å synge «Touch Me»  når jeg er 70 år gammel. Med mindre jeg virkelig trener og spiser sunt. Kanskje jeg blir som Cher og Tina Turner. Så gjenstår det å se om noen faktisk vil ta på meg når jeg er 70, sier Fox lattermildt til Se og Hør.

Den blide solstrålen begynte karrieren som puppemodell allerede som 16-åring i 1983. Tre år senere ble hun verdensstjerne over natten med - nettopp - singelen «Touch Me».

På den tiden var hun kjent som en av de drøyeste stjernene som spilte mye på sex. Men hun innrømmer at tidene virkelig har forandret seg.

- Da jeg begynte i 1986 var det vanskelig for kvinner å vise sin seksualitet fritt og være komfortabel med det. Nå ser du artister som Miley Cyrus, Rihanna og Lady Gaga … Ting har forandret seg så mye siden 80-tallet, bedyrer Fox.

- Om du ser på videoene mine, som «Touch Me» og  «Nothings Gonna Stop Me Now», så var ikke de i nærheten av å være like seksuelt ladede videoer. Da ville de ikke kunne blitt vist på den tiden. De ville blitt sensurert!

«Allsang på Grensen» sendes på TV 2 kl. 20.00

LES OGSÅ: Strålte på 80-tallsfest

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer