<strong>KOM MED HYLLEST:</strong> Lørdag dro Ingrid Bjørnov til Kalnes for å gjøre stas på de ansatte ved sykehuset. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix
KOM MED HYLLEST: Lørdag dro Ingrid Bjørnov til Kalnes for å gjøre stas på de ansatte ved sykehuset. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix Vis mer

Ingrid Bjørnov:

Sang for de ansatte på kreftavdelingen

Sangfuglen viste de ansatte ved kreftavdelingen hvor mye hun setter pris på dem, på sin helt egen måte.

Publisert

I januar delte den folkekjære artisten Ingrid Bjørnov (54) et innlegg på Facebook der hun fortalte at hun hadde blitt diagnostisert med kreft.

I innlegget skrev Bjørnov at hun først fikk diagnosen i fjor, og at hun ble operert raskt. Men kreften spredte seg i etterkant.

«Så kom kreften. Den beit meg i leggen i fjor sommer, jeg ble operert i en fei og kjørte hyperaktiv sykemelding gjennom høsten. Nå er det spredning og jeg må gjennom en hestekur som ikke lar seg forene med reising og pianospill», skrev hun blant annet i innlegget.

Gir tilbake

Lørdag tok Bjørnov turen til sykehuset Kalnes der hun på sin helt egen måte viste de ansatte hvor mye hun setter pris på arbeidet de gjør, melder Newsner.

I likhet med jevne oppdateringer om sykdommen og behandlinger, ble den hyggelige gesten delt på Facebook.

«Fornøyd pasient har nettopp tatt en trall for de ansatte ved den fantastiske kreftavdelingen på Sykehuset Kalnes», skriver hun under bildet, som i skrivende stund har over 4000 likerklikk.

Se og Hør har vært i kontakt med Bjørnovs management, som ikke har noen ytterligere kommentarer annet enn innlegget på Facebook.

Gode venninner

Bjørnov har en lang karriere bak seg, og ble først kjent gjennom popduoen Dollie De Luxe, sammen med Benedicte Adrian (54) - som i høst var aktuell i «Stjernekamp» på NRK.

Saken fortsetter under.

<strong>DOLLIE DE LUXE:</strong> Ingrid Bjørnov slo for alvor gjennom som artist sammen med venninnen Benedicte Adrian i popduoen Dollie De Luxe. Foto: Erik Thorberg / NTB Scanpix
DOLLIE DE LUXE: Ingrid Bjørnov slo for alvor gjennom som artist sammen med venninnen Benedicte Adrian i popduoen Dollie De Luxe. Foto: Erik Thorberg / NTB Scanpix Vis mer

Bjørnovs nære venninne og tidligere kollega, fortalte til Se og Hør i januar at venninnens kreftbeskjed var tøff å få:

- Ingrid er som en søster for meg, så nå er jeg selvfølgelig bekymret. Dette er selvfølgelig ikke gode nyheter, men det ser ut som om hun er i de beste hender, heldigvis, sa Adrian.

Fikk ærespris

I tillegg til å gjøre musikalsk suksess med Adrian, har Ingrid Bjørnov gjort seg bemerket som soloartist.

Det siste halvåret har hun turnert med forestillingen «Steinway to Heaven», som fikk terningkast fem i Dagbladet.

<strong>PRISVINNER:</strong> I 2013 bleIngrid Bjørnov tildelt «Wenche Foss' Ærespris». Her avbildet under en opptreden i Kristiansand samme år. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix
PRISVINNER: I 2013 bleIngrid Bjørnov tildelt «Wenche Foss' Ærespris». Her avbildet under en opptreden i Kristiansand samme år. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix Vis mer

Da Se og Hør feiret sitt 35-årsjubileum i 2013, med et stort show på Christiania Teater og etterfest på ærverdige Theatercaféen i Oslo, ble Ingrid Bjørnov tildelt en av de gjeveste prisene, nemlig «Wenche Foss' Ærespris».

- Jeg er veldig stolt, det er en stor ære. Det er noe med hva slags menneske Wenche Foss var, ikke bare som kunstner, men hennes samfunnsengasjement, og kanskje spesielt opp mot mennesker med Downs syndrom, sa Bjørnov til Se og Hør i etterkant av prisutdelingen.

LES OGSÅ: Milliardær Stein Erik Hagen fant lykken med tv-kjendis

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer