Ingrid Bjørnov:

Sang for de ansatte på kreftavdelingen

Sangfuglen viste de ansatte ved kreftavdelingen hvor mye hun setter pris på dem, på sin helt egen måte.

KOM MED HYLLEST: Lørdag dro Ingrid Bjørnov til Kalnes for å gjøre stas på de ansatte ved sykehuset. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix
KOM MED HYLLEST: Lørdag dro Ingrid Bjørnov til Kalnes for å gjøre stas på de ansatte ved sykehuset. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar delte den folkekjære artisten Ingrid Bjørnov (54) et innlegg på Facebook der hun fortalte at hun hadde blitt diagnostisert med kreft.

I innlegget skrev Bjørnov at hun først fikk diagnosen i fjor, og at hun ble operert raskt. Men kreften spredte seg i etterkant.

«Så kom kreften. Den beit meg i leggen i fjor sommer, jeg ble operert i en fei og kjørte hyperaktiv sykemelding gjennom høsten. Nå er det spredning og jeg må gjennom en hestekur som ikke lar seg forene med reising og pianospill», skrev hun blant annet i innlegget.

Gir tilbake

Lørdag tok Bjørnov turen til sykehuset Kalnes der hun på sin helt egen måte viste de ansatte hvor mye hun setter pris på arbeidet de gjør, melder Newsner.

I likhet med jevne oppdateringer om sykdommen og behandlinger, ble den hyggelige gesten delt på Facebook.

«Fornøyd pasient har nettopp tatt en trall for de ansatte ved den fantastiske kreftavdelingen på Sykehuset Kalnes», skriver hun under bildet, som i skrivende stund har over 4000 likerklikk.

Se og Hør har vært i kontakt med Bjørnovs management, som ikke har noen ytterligere kommentarer annet enn innlegget på Facebook.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer