Sandras sexy filmsnutt

Frøken Lyng Haugens to fordeler er populære. Sandra bare ler av interessen.

FREKK: Det er Sandra som leker seg i sjøen iført i bikini som blant annet blir vist i klippet. Foto: YouTube
FREKK: Det er Sandra som leker seg i sjøen iført i bikini som blant annet blir vist i klippet. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Et det noen som er både populære og puppulære her til lands, så er det den tidligere "Idol"-deltageren Sandra Lyng Haugen.

For midt mellom yndige snutter der blondinen fremfører "I Just Died In Your Arms" og "Everything I do" på YouTube, har det på samme sted havnet en frekk video av den kommende isdanseren iført små plagg ...

Til tonene av Gina Gs slager "Ooh Aah ... Just A Little Bit", har ymse snutter av den lettkledde Mosjøen-jenta blitt klippet sammen, og de blir vist om og om igjen i videoen.

Det er ingen tvil om at denne er laget som en hyllest til 19-åringens mye omtalte bryster.

Her
(ekstern lenke) kan du se videoen.

Sandras manager Merethe LaVerdi har snakket med den blonde sangfuglen i dag og kan fortelle at Sandra ikke tar den småfrekke videoen så tungt.

- Jeg bare ler av dette, sier Sandra via sin manager. Det meste av videoen er da også klippet sammen av innslag som er vist på TV eller fra scenen før.

På YouTube er filmen lagret med søkeordene "Norwegian", "Idol", "Busty" og "Babe", noe som har ført til at den har fått over 55.000 klikk på en uke. .

Det er en 33 år gammel mann med kallenavn Wipperman som har lagt ut filmen, og Sandra er ikke den eneste norske kvinnen han har et godt øye til.

Denne karen har også lagt ut en selvkomponert video av skuespilleren Mia Gundersen (ekstern lenke) som danser til tonene av Tom Jones' "Sex Bomb" ...

FLOTTE SANGFUGLER: Kongen er vår Sussebass...

BLANDER JOBB OG KJÆRLIGHET: Tone om sin nye kjæreste

VIL VÆRE I FOKUS: De gjør alt for å bli stjerner...

SEXY OG SYKE: Alle er på rehab...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer