- Sandra trosser tyngekraften!

Sandra Bullock fyller snart femti og viste sin flotte figur under filmfestivalen i Palm Springs.

SEOGHØR.NO: Sandra Bullock (49) kan se tilbake på en lang karriere, men på filmfestivalen i Palm Springs så hun ut som et ungt stjerneskudd. I en rød og rosa blondekjole fra den australske designeren Alex Perry var hun en av kveldens vakreste stjerner.

Den britiske avisen Daily Mail mener Sandra så langt yngre ut enn sine 49 år.

BEST KLEDD: Sandra Bullock får skryt for figuren og kjolen hun bar under filmfestivalen i Palm Springs lørdag kveld.  Foto: Stella Pictures
BEST KLEDD: Sandra Bullock får skryt for figuren og kjolen hun bar under filmfestivalen i Palm Springs lørdag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Sandra Bullock trosset tyngdekraften under filmfestivalen i Palm Springs. 49-åringen viste frem en figur selv kvinner halvparten så gamle ville vært stolte av da, hun gikk nedover den røde løperen. Sandra så helt fantastisk ut i en tettsittende rosa kjole med røde blondedetaljer på armene, skriver avisen.

Kast terning på alle kjolene nederst i saken!

Kan vinne Oscar

Vektløft, pilates og svette kondisjonstimer skal være hemmeligheten bak Bullocks flotte ytre.

- Jeg gjør mye pilates, kick-boxing og vekttrening i Los Angeles, og når jeg er i Texas løper jeg eller sykler, har hun tidligere uttalt.

STJERNEPAR: På skjermen spiller George Clooney og Sandra Bullock sammen i filmen «Gravity».  Foto: UPI
STJERNEPAR: På skjermen spiller George Clooney og Sandra Bullock sammen i filmen «Gravity». Foto: UPI Vis mer

For fire år siden vant hun prisen for beste skuespiller under Oscarutdelingen for innsatsen i «The Blind Side», og hun er spådd en ny statuett for rollen i sin nye film «Gravity» der hun spiller sammen med George Clooney. Sandra spøkte om medspilleren, som også har spilt sammen med Julia Roberts i flere filmer.

- Julia og jeg krangler over George Clooney. Vi har snakket om det og er begge fornøyd med delt omsorgsrett, sa hun under en pressekonferanse.

LES OGSÅ: Tryglet Bullock om date på TV

[views:embed:node_embed:block:68457]