Sandra takker lillesøster

Da Idolet slet med store smerter etter ulykken, var det godt å ha Andrea.

SØT STORESØSTER: Sandra er glad for støtten hun fikk fra lillesøster Andrea etter ulykken som førte henne ut av isdansen. Foto: SCANPIX
SØT STORESØSTER: Sandra er glad for støtten hun fikk fra lillesøster Andrea etter ulykken som førte henne ut av isdansen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Etter hvert som vi er blitt eldre, har vi fått et mye nærmere vennskap. Det setter jeg stor pris på. Hun er der bestandig for meg når jeg trenger henne. Det er hva jeg kaller ekte søskenkjærlighet.

Sandra Lyng Haugen (20) forteller til Se og Hør Weekend at det var godt å ha søsteren Andrea (14) da hun måtte trekke seg som deltager i TV 2-programmet Isdans.

- Andrea tok det tungt. Hun støttet meg etter ulykken, og syntes nok det var leit, siden hun og flere venner brukte å samle seg når Isdans gikk på TV.

Hun sier at hun fikk mange varme tekstmeldinger fra søsteren, og Sandra gjengjelder oppmerksomheten med å gi gode råd.

- Andrea er jo inne i fjortisperioden, og da blir det mye prat om gutter. Hun må jo lære sånne ting selv, men jeg pleier å si at hun ikke må kysse dem før hun tror det kan bli et forhold.

Les hele intervjuet med Sandra i Se og Hør Weekend.

LES OGSÅ: Prinsesser søker krypinn

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer