Sandra skapte hysteri i Hollywood

Amerikanerne forvekslet Sandra Lyng med superstjernen Reese Witherspoon.

SEOGHØR.NO: Da Sandra Lyng (26) i januar var i Hollywood for å spille inn ny musikkvideo ble hun overveldet av den enorme responsen. Siden «Idol»-debuten for ti år siden har hun vært et kjent fjes i Norge, men at amerikanerne kjente henne igjen på gaten kom som en overraskelse.

Men ivrige autografjegere var nok ikke på jakt etter navnetrekket til Mosjøen-jenta. De trodde nemlig de møtte «Legally Blond»-stjernen Reese Witherspoon! Den norske skjønnheten er med sitt flotte smil og blonde lokker til forveksling lik det amerikanske filmidolet.

FLOTTE BLONDINER: Sandra Lyng ligner til forveksling på den søte filmstjernen Reese Witherspoon. I Los Angeles trodde folk at de så sitt store idol da Sandra viste seg i gatene.  Foto: FameFlynet
FLOTTE BLONDINER: Sandra Lyng ligner til forveksling på den søte filmstjernen Reese Witherspoon. I Los Angeles trodde folk at de så sitt store idol da Sandra viste seg i gatene. Foto: FameFlynet Vis mer

Tobias Frøystad regisserte Sandras siste video «Don't Care» og forteller om elleville tilstander på Sunset Boulevard.

SE, SÅ LYKKELIGE: Sandra har funnet kjærligheten med kjekkasen Martin Bjercke som også spiller i hennes siste musikkvideo. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SE, SÅ LYKKELIGE: Sandra har funnet kjærligheten med kjekkasen Martin Bjercke som også spiller i hennes siste musikkvideo. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Innspillingen gikk utrolig smertefritt. Utenom da Martin kjørte på en jente som gikk over veien i Sunset Boulevard, men det gikk fint fordi alle trodde Sandra var Reese Witherspoon og gikk bananas, forteller Frøystad i en pressemelding.

- Det som skjedde var at Martin skulle ta en såkalt «free right turn», som er en greie i USA som er at du kan svinge på rødt. Men med et energisk filmcrew i baksetet og Sandra med et hjemmevideokamera pekt i trynet hans ble det kanskje litt mye for Martin. Han kjørte på en jente som var midt i fotgjengerovergangen som skvatt ekstremt, og det ble skriking, utdyper Sandras pressesjef Gilbert Lunde til Seoghør.no.

Spilte inn video med kjæresten

Martin Bjercke er Sandras nye kjæreste og den ene halvparten i elektronikaduoen CLMD. Han var også medspilleren i hennes siste video og paret ser stormende forelsket ut på skjermen.

- Vi bestemte oss for å gjøre en video på en dag, to dager etter var den ferdig innspilt, jeg er storfornøyd med resultatet, sier Sandra.

Under et USA-opphold i 2011 opplevde også Sandra at paparazzi-fotografer fulgte etter henne for å ta bilde av det de trodde var Reese Witherspoon.

«LOL! The paparazzi is following me thinking I am Reese Witherspoon. Haha its Sandra b****!», skrev den norske artisten den gangen på Twitter.

Se deler av videoen øverst i saken.

LES OGSÅ: Her gjør Sandra som Beyoncé

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer