Sandra skapte hysteri i Hollywood

Amerikanerne forvekslet Sandra Lyng med superstjernen Reese Witherspoon.

SEOGHØR.NO: Da Sandra Lyng (26) i januar var i Hollywood for å spille inn ny musikkvideo ble hun overveldet av den enorme responsen. Siden «Idol»-debuten for ti år siden har hun vært et kjent fjes i Norge, men at amerikanerne kjente henne igjen på gaten kom som en overraskelse.

Men ivrige autografjegere var nok ikke på jakt etter navnetrekket til Mosjøen-jenta. De trodde nemlig de møtte «Legally Blond»-stjernen Reese Witherspoon! Den norske skjønnheten er med sitt flotte smil og blonde lokker til forveksling lik det amerikanske filmidolet.

FLOTTE BLONDINER: Sandra Lyng ligner til forveksling på den søte filmstjernen Reese Witherspoon. I Los Angeles trodde folk at de så sitt store idol da Sandra viste seg i gatene.  Foto: FameFlynet
FLOTTE BLONDINER: Sandra Lyng ligner til forveksling på den søte filmstjernen Reese Witherspoon. I Los Angeles trodde folk at de så sitt store idol da Sandra viste seg i gatene. Foto: FameFlynet Vis mer

Tobias Frøystad regisserte Sandras siste video «Don't Care» og forteller om elleville tilstander på Sunset Boulevard.

SE, SÅ LYKKELIGE: Sandra har funnet kjærligheten med kjekkasen Martin Bjercke som også spiller i hennes siste musikkvideo. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
SE, SÅ LYKKELIGE: Sandra har funnet kjærligheten med kjekkasen Martin Bjercke som også spiller i hennes siste musikkvideo. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Innspillingen gikk utrolig smertefritt. Utenom da Martin kjørte på en jente som gikk over veien i Sunset Boulevard, men det gikk fint fordi alle trodde Sandra var Reese Witherspoon og gikk bananas, forteller Frøystad i en pressemelding.

- Det som skjedde var at Martin skulle ta en såkalt «free right turn», som er en greie i USA som er at du kan svinge på rødt. Men med et energisk filmcrew i baksetet og Sandra med et hjemmevideokamera pekt i trynet hans ble det kanskje litt mye for Martin. Han kjørte på en jente som var midt i fotgjengerovergangen som skvatt ekstremt, og det ble skriking, utdyper Sandras pressesjef Gilbert Lunde til Seoghør.no.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Spilte inn video med kjæresten

Martin Bjercke er Sandras nye kjæreste og den ene halvparten i elektronikaduoen CLMD. Han var også medspilleren i hennes siste video og paret ser stormende forelsket ut på skjermen.

- Vi bestemte oss for å gjøre en video på en dag, to dager etter var den ferdig innspilt, jeg er storfornøyd med resultatet, sier Sandra.

Under et USA-opphold i 2011 opplevde også Sandra at paparazzi-fotografer fulgte etter henne for å ta bilde av det de trodde var Reese Witherspoon.

«LOL! The paparazzi is following me thinking I am Reese Witherspoon. Haha its Sandra b****!», skrev den norske artisten den gangen på Twitter.

Se deler av videoen øverst i saken.

LES OGSÅ: Her gjør Sandra som Beyoncé