Sandra sammen med eksen?

- Erik er den mest fantastiske kjæresten ei jente kan drømme om, skriver Sandra Lyng Haugen.

KJEKK: Sandras kjære Erik er en kjekk gutt, og ifølge blondinen er han svært omsorgsfull. Foto: Blink.no
KJEKK: Sandras kjære Erik er en kjekk gutt, og ifølge blondinen er han svært omsorgsfull. Foto: Blink.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I begynnelsen av mars skrev Seher.no at det var slutt mellom den "Isdans"-aktuelle Sandra Lyng Haugen (19) og samboeren Erik Høie (22).

Men ifølge Mosjøen-jentas side på nettsamfunnet Blink, har paret fortsatt et svært godt forhold!

- Han tar så godt vare på meg når jeg sier jeg er syk, og synger til og med god natt-sanger til meg når jeg ikke får sove, skriver YouTube-favoritten om Høie i vennelisten sin på siden.

Erik står under kjæreste-kategorien! Men det er usikkert om hun har oppdatert siden sin etter at det ble brudd mellom de to. Hvis hun ikke har endret på teksten etter bruddet, fremstår denne hyllesten som litt spesiell...

- Erik er den mest fantastiske kjæresten ei jente kan drømme om. Jeg er så heldig. Elsker deg gutten min, skriver hun!

På Eriks Blink-side er det samme tone: - Ingen over, ingen ved siden! Dette er absolutt den beste jenta som finnes, og jeg er evig glad for å ha fått den sjansen til å bli den jeg er for deg, og at du er den du er for meg, skriver han om "Sommerflørt"-baben.

Det kan se ut som om Sandras venner og kjente ikke bare koser seg sammen på MySpace.

På Blink finner vi blant annet både modellen Hege Tørresdal (22), hennes gode festekompis, komikeren Kristian Valen (31) og "Skal vi danse"-stjernen Tone Damli Aaberge (18)...Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer