Sandra pornomanipulert

- Hun føler seg misbrukt, forteller Sandra Lyng Haugens manager.

FLOTT: Det er blant annet disse flotte Se og Hør-bildene av Sandra Lyng Haugen som har blitt manipulert og lagt ut på nettet. Foto: FAKSIMILE ETTER AVTALE MED SE
FLOTT: Det er blant annet disse flotte Se og Hør-bildene av Sandra Lyng Haugen som har blitt manipulert og lagt ut på nettet. Foto: FAKSIMILE ETTER AVTALE MED SE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Manipulert!

SEHER.NO: De flotte bildene av sexy Sandra er blitt stjålet, manipulert og lagt ut på nett. Idol-stjernen er veldig lei seg, sier hennes manager.

- Dette er forferdelig trist. Vi har tidligere opplevd at folk har manipulert bilder av Sandra, men denne gangen er bildene mye grovere, forteller Sandra Lyng Haugens manager Merethe La Verdi til Avisa Nordland.

Det er blant annet bildet i denne reportasjen som har blitt manipulert og lagt ut på nettsiden som har over 70.000 brukere.

Det spreke bildet ble tatt av Se og Hør i anledning Sandras 19-årsdag.

Også flere andre bilder er manipulert og lagt ut.

LES OGSÅ: Lettkledde bilder av Tone på nett

- Sandra føler seg misbrukt og er veldig lei seg. Vi håper folk skjønner dette er bilder som er manipulert, og at Sandra aldri ville ha stilt opp på noe slikt, sier La Verdi til avisa.

Avisa Nordland skriver også at Sandra og manageren har kontaktet politiet.

- Vi snakket med politiet og de mente vi burde gå til anmeldelse. Det er i så fall Kripos som kommer til å foreta etterforskning. Men dessverre har vi erfart at politiet sjelden kommer til bunns i slike saker.

Sandra er langt i fra den eneste kjendisen som opplever marerittet ...

Her kan du lese om andre som har fått oppleve det samme.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer